0
Zlatan Ibrahimović, a svéd futball-legenda a Volvónál járt látogatóban - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Zlatan Ibrahimović, a svéd futball-legenda a Volvónál járt látogatóban


Zlatan Ibrahimović, a svéd futballklasszis, a Volvo Cars látogatóközpontjában vendégeskedett. Ő a legelőkelőbb vendégek egyike, akik eddig ellátogattak a Göteborg Torsland városrészében található Volvo gyáregységhez.

A Manchester United támadója, aki több sikeres Volvo marketing kampányban is szerepelt már, most a torslandai üzemben tett egy túrát, és testközelből csodálta meg a vadonatúj 90-es és 60-as széria gyártását.

Ibrahimović úr, akit a legtöbb szurkoló csak Zlatánként ismer, sok időt töltött a cég dolgozóival, így számos fotó készült, és sok-sok autogramot is kiosztott.

 

Mindemellett betekintést nyerhetett a vállalat szigorúan titkos designközpontjába is, ahol a jövő Volvo modelljeit és a különleges technológiai megoldásait fejlesztik.

Zlatan látogatása alatt a Volvo Cars és a Svéd Labdarugó-szövetség (SvFF) bejelentette egy új adománygyűjtő program elindítását ’Number 10’ néven, utalva a csatár mezszámára. Zlatan szóvivőként és a kampány arcaként is szerepet vállal a svéd labdarúgásért dolgozó emberek támogatásában, valamint olyan értékek népszerűsítésében, mint az esélyegyenlőség, másság és csapatmunka. Pár nap múlva további részleteket tudhatunk meg e programról.

A Volvo és ZlatanIbrahimović között 2014-ben kezdődött az együttműködés az XC70 marketing kampányának részeként, melyben Zlatan drámaian szavalja el a svéd nemzeti himnuszt, Max Martin producer pedig látványos svéd természeti képek beemelésével fokozza a hatást. A kampány olyan mély benyomást tett, hogy szokatlan módon az XC70 eladásai látványosan emelkedtek a modell gyártásának beszüntetéséhez közeledve is.2016-ban a Volvo és Zlatan újra összeálltak, ekkor a V90-es prémium kombi európai, közel-keleti és afrikai piacokon (EMEA) történő bevezetésére. A filmzenék világhírű szerzője, Hans Zimmer által komponált, gyönyörű dallamok alatt ismét a Volvo és Zlatan svéd kötődése került fókuszba. A reklámfilm elmondta hogyan alakult Zlatan karrierje Malmö, leginkább bevándorlók lakta Rosengårdnegyedétől, a nemzetközi futballsikereken át, egészen a válogatottól történő búcsúzásig. A V90 gyorsan a legnépszerűbb modellé vált az EMEA régióban.Zlatan labdarugókarrierje a Malmö FF-nél kezdődött a kilencvenes évek végén. A svéd csatárt hamar leszerződtette a holland Ajax a jeles nemzetközi pályafutás kezdeti lépéseként, mely a legnevesebb olasz, francia, spanyol és angol klubcsapatoknál folytatódott. A Juventus, Internazionale, Barcelona, AC Milan és Paris Saint-Germain tekintélyes lista. A klasszis jelenleg a legtöbb angol bajnoki címet magáénak tudható Manchester Unitednél játszik.

Az év svéd játékosának járó Guldbollen (Aranylabda) díjat tizenegyszer nyerte el, melyből tizet 2007-től 2016-ig sorozatban ítéltek Zlatannak.

Forrás: Volvo Car Hungary

Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!