2129
- Duna Autó Zrt.
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 23-tól augusztus 27-ig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Szeptember 03-tól a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Valamennyi Subaru-modell megkapta az „IIHS LEGBIZTONSÁGOSABB VÁLASZTÁS” díját

Valamennyi Subaru-modell, köztük a vadonatúj Impreza is megkapta az „IIHS LEGBIZTONSÁGOSABB VÁLASZTÁS” díját; a vállalat immár a harmadik egymást követő éve nyertes

A Subaru továbbra is az egyetlen gyártó, amely valamennyi modelljével nyert

Tokió, 2011. december 16. – A Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), a Subaru autók gyártója örömmel vette a Subaru of America, Inc* bejelentését, hogy a Közúti Biztonsági Biztosító Intézet (IIHS; az amerikai gépjármű-biztosítók által támogatott nonprofit szervezet) a 2012 LEGBIZTONSÁGOSABB VÁLASZTÁSA felmérésben a lehető legmagasabb osztályzattal értékelte az észak-amerikai régióban forgalmazott valamennyi Subaru-modellt – köztük a vadonatúj, rendkívül alacsony fogyasztású** Imprezát is – az összkerékhajtású személyautók kategóriájában. A Subaru immár a harmadik egymást követő évben kapta meg ezt a kitüntető címet, s a vállalat az egyetlen autógyártó, amely minden modelljével (Legacy, Outback, Forester, Tribeca, és Impreza) szerepel a LEGBIZTONSÁGOSABB VÁLASZTÁS című listán.

Thomas Doll, a Subaru of America ügyvezető alelnöke így nyilatkozott a győzelemről: „Vásárlóink igen komolyan veszik a biztonság kérdését, ezért nagyon örülünk annak, hogy az IIHS ismét minden modellünket a LEGBIZTONSÁGOSABB VÁLASZTÁS címmel jutalmazta. Külön öröm, hogy immár az áttervezett, 2012-es Impreza is felkerült a győztesek listájára, ami nagy diadal, és komoly elismerése annak a mérnöki teljesítménynek, ami termékeink mögött áll. Az IIHS elismerése megerősíti ügyfeleinket, hogy a Subaru továbbra is kiváló autókat gyárt, amelyek tartósak, megbízhatóak, élmény őket vezetni, emellett pedig még biztonságosak is.”

Az IIHS négylépcsős tesztrendszerével ad információt a vevőknek az autók biztonsági szintjéről, amit „jó”, „elfogadható”, „elégséges” és „silány” jelzőkkel értékel. A LEGBIZTONSÁGOSABB VÁLASZTÁS cím elnyeréséhez a járműnek „jó” értékelést kell kapnia mind a négy teszten, vagyis a nagy sebességű frontális- és oldalütközés, az átfordulás és az ülések/fejtámaszok nyakvédelmét vizsgáló ráfutásos ütközési vizsgálatok során is. A győzteseknek emellett rendelkezniük kell menetstabilizáló elektronikával is.

Az FHI célja, hogy a Subaruk az “Élvezet és Nyugalom” hangulatát sugallják, amelyek alapja a márka “Confidence in Motion” (“Magabiztosság az utakon”) alapelve. Ám az “Élvezet és Nyugalom” alapvető eleme a “biztonság”. A Subaru ezért továbbra is arra törekszik, hogy aktív, passzív és ütközésmegelőző biztonsági technológiái révén teljes körű védelmet kínálhasson vásárlóinak.
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!