0
Vadonatúj Volvo szalon-, szerviz megnyitó! Volvo, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
 

Vadonatúj Volvo szalon-, szerviz megnyitó!

Lelepleztük az év autóját, bemutattuk az új szerviz koncepciót, ámultunk a divatbemutatón és az ékszerkiállításon, valamint jókat ittunk és ettünk. Így zajlott exkluzív megnyitó rendezvényünk!

Kompakt szabadidő jármú, tele innovációkkal. Kifejező formavilág, zseniális tárolómegoldások és intelligens tehnológiák teszik tökéletes városi társsá. Bemutattuk a vadonatúj Volvo XC40-et, mely méltán nyerte el a 2018-as év autója címet.

Szebbnél szebb bőrök, csillogóbbnál csillogóbb ékszerek, stílustanácsadás és kellemes muzsika színesítette a tegnapi könnyed estét. A divatbemutató keretein belül megismerkedhettünk Evelin Fink kollekciójával. Evelin kollekciói olyan nőknek készülnek, akik szeretik az elegáns nőies megjelenést, ugyanakkor mernek vagy szeretnének merészek és magabiztosak lenni. Ahogy a bemutatón is láthattuk, kollekcióiban a bőrt részesíti előnyben más-más anyagokkal kombinálva.

Nagy Adrien segítségével egy prémium ékszermárkát csodálhattunk meg. A Rienne Creations megálmodója a vintage formavilágot részesíti előnyben, a klasszikus nőiességet és modernitást kifejező ékszerekkel, melyek könnyedén kombinálhatóak az aktuális divattrendekkel.

Az egész estés jó hangulatról Pálinkás Gergely gitárművész és barátai gondoskodtak.

Köszönjük szépen minden résztvevőnek, hogy részvételükkel emelték az est fényét!
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!