0
Vadonatúj Volvo C40 Recharge Volvo, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Vadonatúj Volvo C40 Recharge


A Volvo Cars bemutatja az új, tisztán elektromos Volvo C40 Recharge modellt

A Volvo Cars jövője elektromos, az új Volvo C40 Recharge pedig ennek a zéró károsanyag-kibocsátású jövőbe vetett hitnek a legújabb megnyilvánulása.

A C40 Recharge a szabadidőjárművek előnyeit alacsonyabb, kecsesebb formavilággal ötvözi. A modell a CMA platformra épül, és a Volvo történetének első olyan típusa, amelyet eleve és kizárólag tisztán elektromos járműnek terveztek.

Az XC40 Recharge, majd most a C40 Recharge bemutatását követően a Volvo Cars az elkövetkező években számos további elektromos modellt vezet be.

A vállalat globális eladásainak már 2025-re az 50 százalékát teszik majd ki a tisztán elektromos járművek, míg a fennmaradó 50 százalékot hibrid modellek adják. 2030-ra pedig a tervek szerint minden újonnan eladott Volvo elektromos lesz

„A C40 Recharge a Volvo jövőjét képviseli, demonstrálva a célt, amely felé tartunk.”– mondta Henrik Green, a vállalat technológiai igazgatója. „A modell tisztán elektromos, kizárólag online lesz rendelhető, méghozzá gyors szállítással, ráadásul praktikus és kényelmes gondoskodási csomagot kínálunk hozzá. Még soha nem volt ilyen élvezetes új Volvóhoz jutni.”

A C40 Recharge hátsó részének lenyűgöző kialakítása jól harmonizál az alacsonyabban húzódó tetővonallal, míg az új orrkialakítás az elektromos Volvók új formai azonosságát vezeti be, a fényszóró pedig ultramodern LED pixeles technológiát alkalmaz.

Az C40 Recharge első terében a Volvo tulajdonosok többsége által oly kedvelt, emelt üléspozíció várja az utasokat; a modell egy sor exkluzív színben és dekorelemmellesz kapható. Szintén ez az első olyan Volvo modell, amely teljes mértékben bőrmentesen készült.

Akárcsak az XC40 Recharge, a C40 Recharge is a piacon elérhető egyik legkiválóbb infotainment rendszert kínálja, amelyet a Volvo a Google-lel közösen fejlesztett ki, és amely az Android operációs rendszerre épül. A rendszer beépített Google alkalmazásokat és szolgáltatásokat kínál, a Google Térképtől kezdve a Google Asszisztensen át a Google Play áruházig.

A C40 Recharge esetében korlátlan adatkapcsolat gondoskodik a felülmúlhatatlan online kapcsolódásról; az autó fedélzeti rendszereinek szoftvere vezeték nélküli kapcsolaton keresztül frissíthető. Ez azt jelenti, hogy miután az autó kigördül a gyár kapuján, folyamatosan egyre jobb, fejlettebb lesz.

A hajtásról két villanymotor – egy elöl, egy pedig hátul – gondoskodik; ezeket egy 78kWh kapacitású akkumulátor-csomag táplálja. Az akkumulátor gyorstöltéssel mintegy 40 perc* alatt 80%-os szintre tölthető. A modell várható hatótávolsága körülbelül 420 km*, amely azonban az online szoftverfrissítésekkel várhatóan egyre hosszabb lesz.

A mai napon korábban tett bejelentésekkel összhangban a tisztán elektromos C40 Recharge kizárólag online lesz rendelhető. A Volvo Cars azon szándékával összhangban, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentse modellkínálatának komplexitását, és vonzó, előre konfigurált kiviteleket helyezzen a középpontba, a C40 Recharge nagyban leegyszerűsített kínálattal kerül az ügyfelek elé.

Az új Volvo C40 Recharge vásárlása során a járműhöz olyan praktikus gondoskodási csomagot nyújtunk át ügyfeleinknek, amely az autóhasználat minden aspektusát lefedi, a karbantartástól kezdve a garancián át az asszisztencia szolgáltatásokig, a biztosítástól az otthoni töltési megoldásokig*.

Az C40 Recharge gyártása idén ősszel veszi kezdetét; a modell az XC40 Recharge szabadidőjárművel közös gyártósoron, a Volvo Cars genti (Belgium) üzemben készül.

Szerkesztői jegyzetek:

• Az ismertetett jellemzők és funkciók nem feltétlenül képezik az alapfelszerelés részét. A gépjárművek műszaki jellemzői, illetve az ügyfélajánlat pontos részletei országonként eltérőek lehetnek, illetve nem biztos, hogy minden országban (azonnal) elérhetők.
• A töltés időtartama számos tényezőtől - például a környezeti hőmérséklettől, az akkumulátor pillanatnyi hőmérsékletétől, a töltő berendezéstől, az akkumulátor állapotától és a jármű állapotától - függően változhat.
• A hatótávolságot az új járművek számára kidolgozott, valósághoz közeli WLTP menetciklusok szerint, szabályozott körülmények között mérték. A valós hatótávolság ettől eltérhet. Az adatok előzetes célkitűzéseken alapulnak. A szériagyártású modell homologizációja folyamatban van.
• Az ügyfélinformációk a következő címen érhetők el: https://www.volvocars.com/intl/v/cars/c40-electric
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!