0
Vadonatúj Hyundai KONA - Duna Autó Zrt.
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 23-tól augusztus 27-ig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Szeptember 03-tól a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Vadonatúj Hyundai KONA

A hivatalos leleplezés előtt a Hyundai Motor egy videóban mutatja meg a vadonatúj KONA formáját. A Hyundai európai választékának legfiatalabb SUV modellje a Hyundai markáns design világát képviseli, ötvözve a legújabb technológiát és a progresszív karaktert.

Erőteljes formájában éles és finom vonalak egyaránt megtalálhatók. Magabiztos külsejét erősíti a széles első lökhárítója és a dupla fényszóró. A Hyundai család új, jól megkülönböztethető eleme a kaszkád hűtőmaszk teszi sportosan elegánssá. Az új Hyundai KONA frissessége nemcsak a designban jelenik meg. A vezetést segítő legújabb technológiával is bizonyít, a Hyundai modellek közül elsőként alkalmazva a head-up displayt, amely a legfontosabb akutális információt a sofőr látóterében jeleníti meg, így nem kell elvennie szemét az útról vezetés közben.A modell világpremierje néhány hét múlva, 2017 nyarán lesz. Mi már nagyon várjuk, hogy részleteiben is bemutathassuk Önöknek új büszkeségünket!
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!