0
Új Peugeot 408 Peugeot, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Bemutatkozott az új Peugeot 408

Peugeot új korszakának nyitánya: az új 408-as formabontó megjelenésével és innovatív technológiájával a városi dzsungel királya, amely önmaga kategóriáját hozta létre. Adja át magát Ön is az oroszlán ölelésének!

A négy személy számára is tökéletes kényelmet garantáló fastback karosszéria egyszerre sugall sportosságot, erőt, és nyújt biztonságot az egész család számára. Nem csak formavilágában, de technológiájában is alakítja a trendeket, ahelyett, hogy követené azokat. 6 kamera és 9 radar gondoskodik arról, hogy semmilyen veszélyforrás ne maradjon rejtve az autó körül. A Peugeot i-Cockpit legújabb generációja maximális ergonómiát biztosít a sofőrnek, miközben gondoskodik az utasok szórakozásáról is.
 
  • Adaptív tempomat, amely képes elindulni és megállni is?
  • Night Vision, amely az embereket, biciklistákat és állatokat egyaránt felismeri, még mielőtt azok elérnék a vezető látóhatárát?
  • 75 méteres távolságot belátó holttérfigyelő?
  • Hátsó keresztirányú forgalomfigyelő?

Ezek mind megtalálhatók az új Peugeot 408-ban! A vezető és utasai számára minden adott ahhoz, hogy valóban élményszerűvé váljon az összes utazás.A jellegzetes Peugeot-kormánykerék a vezető kezébe adja az irányítást: a kanyarvadászatot lehetővé tévő futómű az agilis úttartást nem áldozza fel a kényelem oltárán. A nyolcfokozatú, EAT8 váltó az összes motorváltozat méltó kiegészítője: egyaránt képes a sportos- és a takarékos, kényelmes vezetési módokhoz való adaptációra is.A választás az Öné: a Peugeot 408 elérhető lesz 180 és 225 lóerős plug-in hibrid erőforrással, vagy 136 lóerős benzinessel is. Az eltérő teljesítmény ellenére mindhárom motor egyszerre dinamikus és gazdaságos. Az autó később elérhető lesz tisztán elektromos változatban is.

A Peugeot 408 4,69 méter hosszú karosszériája, 2,79 méteres tengelytávja ötvözi egy családi egyterű tágas belterét a tanulmányautós dinamizmussal és merészséggel megrajzolt karosszériával. Úgy egyedi, hogy közben magán viseli a márka mára ikonikussá vált stílusjegyeit is. A kupésan merész lejtésű csomagtérajtó alapesetben 536 literes csomagtere a második üléssor ledöntésével 1611 literesre bővíthető. Legyen az új tv, vagy akár bicikli, a 408-as gond nélkül szállít mindent, amire szükség lehet.

Az új Peugeot 408 forgalmazása 2023 elején kezdődik. Az autóval kapcsolatos további hírekért kövesse weboldalunkat!
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!