0
Új Fullback Cross - a pickup, amely felszabadít - Duna Autó Zrt.
 

Új Fullback Cross - a pickup, amely felszabadít

Az élet nem csupán a munkáról szól: bemutatkozik az új Fullback Cross, a pickup, amely felszabadít, a jármű, amely a legkeményebb munkával is megbirkózik, hogy utána újult erővel tartson velünk és barátainkkal a kikapcsolódás perceiben. Robusztus szerkezete és sokoldalú kialakítása az egyedi formai elemekkel ötvözve teremtenek semmihez sem fogható stílust. A Fullback Cross minden utazást a szabadság ígéretével tölt meg. Az alapáron kínált Torsen központi differenciálműnek és a hátsó differenciálzárnak köszönhetően a Fullback Cross minden helyzetben felülmúlhatatlan magabiztossággal, páratlan kényelemmel és hiánytalan biztonsággal ajándékozza meg utasait. A szabadságot kereső autósok tökéletes járműveként a Fullback Cross akár lakókabinnal (pl. Tischer Trail 200) is felszerelhető.Megszületett a Fullback Cross, az új pickup, amely felszabadít. Erőteljes karakterével, végletekig tökéletesített sokoldalúságával minden mobilitási igényt kielégít, miközben szabadjára engedi az érzelmeket: munkaidőben fáradhatatlanul dolgozik, ám amint eljön a pihenés pillanata, a lehető legtöbbet hozza ki minden értékes percből. Nem csoda, hiszen a Fullback a legkeményebb akadályokkal is könnyedén megbirkózik; nem ismer kompromisszumokat, félmegoldásokat, sem korlátokat. A strapabíró, sokoldalú Fullback Cross a személyautók kényelmét karakteres formatervvel párosítja, az olasz pickup csúcskiviteleként tökéletesen igazodik a legújabb piaci trendekhez. Ahhoz a piachoz, amely az elmúlt négy év során több mint 60 százalékkal nőtt, és amelyen belül 25 százalékot tesznek ki a szabadidős célú modellvariánsok.
 

Strapabíró és stílusos Sportos, agresszív megjelenés olyan exkluzív stíluselemekkel, amelyek dinamizmust és erőt sugároznak, az exkluzív, aerodinamikailag optimalizált felületi kidolgozású, fekete bukókerettől a hűtőrácson át a külső visszapillantó tükrökig. A kilincsek, a kerékív-toldatok és maguk a 17 colos keréktárcsák is mind matt fekete kivitelt kaptak. Az új, innovatív kialakítású oldalsó fellépők szintén feketék. Ez a semmivel össze nem téveszthető megjelenés kivételesen magas színvonalú, személyautókat idéző komforttal párosul. Erre utal a bőséges alapfelszerelés is, a bixenon fényszóróktól a LED-es nappali világításig, a kétzónás automata klímaberendezéstől a tempomaton át a bőrrel bevont ülésekig és kormánykerékig. Az első ülések fűthetők, a vezető oldalán motorosan állíthatók. A kényelmet 7 colos érintőképernyővel, DAB digitális rádióval, CD/MP3 lejátszóval, Bluetooth és USB csatlakozásokkal felszerelt navigációs rendszer teszi teljessé. Végül, de nem utolsósorban a biztonságos kikapcsolódás érdekében nem kevesebb, mint hét légzsák (köztük egy vezetőoldali térdlégzsák), valamint menetstabilizáló elektronika, vontatmány-stabilizáló rendszer, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW) és dombsegéd vigyáz az utasok épségére.
 


Maximális biztonság minden kaland során
A Fullback Cross kategóriája legsokoldalúbb erőátviteli rendszerével rendelkezik: a négyféle üzemmódnak, valamint a zárható hátsó differenciálműnek köszönhetően minden úti célhoz biztonságosan eljuttatja utasait. A vezető egyetlen gombnyomással kapcsolhat át az üzemanyag-takarékos kétkerékhajtásból a terephasználatra kifejlesztett, Torsen központi differenciálművel szerelt összkerékhajtásra. Ezen túlmenően a Fullback Cross terepváltóval (felezővel) is rendelkezik, a legkeményebb terepviszonyok leküzdését pedig mechanikus hátsó differenciálzár teszi lehetővé. Bármilyen nagyok is az ambíciói, a duplafülkés Fullback Cross (5,28 m hosszú x 1,81 m széles x 1,815 m magas; tengelytávja 3,00 m) minden elváráshoz képes felnőni. Tekintélyes méretei ellenére a Fullback Cross kategóriája legmozgékonyabb képviselője, és osztályelső fordulókörrel (11,8 méter) rendelkezik. Ráadásul alapfelszerelésként kínálja a tolatókamerát. A Fullback Cross maximális megengedett teherbírása 1,1 tonna, és akár 3,1 tonna vontatására képes, így gyakorlatilag nem ismer lehetetlent.


A szabadidős és munkafelhasználáshoz egyaránt ideális a Fullback Cross alumínium szerkezetű, 2,4 literes turbódízel erőforrása. A változó szelepvezérlésű erőforrás legnagyobb teljesítménye 180 LE (133 kW), maximális forgatónyomatéka 430 Nm (2500/perc fordulatszámon), így a kedvező üzemanyag-fogyasztáshoz és károsanyag-kibocsátáshoz a teljes üzemi tartományban optimális teljesítmény- és nyomatékkifejtés társul. A Fullback Cross kétféle sebességváltóval választható: a hatfokozatú kézi mellett elérhető egy ötfokozatú automata sebességváltó is; utóbbi a kormányra szerelt váltófüleknek köszönhetően sportos, lelkesítő vezetési élményt kínál.


Mopar kiegészítők a Fullback Cross modellhez
A bőségesen felszerelt, rendkívül sokoldalú, minden felhasználási célnak messzemenőkig megfelelő, a mindennapi munkában és a kikapcsolódásban egyformán helyt álló modellhez az időjárási viszontagságoknak teljesen ellenálló, kihúzható alumínium platófedelet (hamarosan elérhető) kínál a Mopar®, az FCA csoport hivatalos szervizpartnere. A rakományt tisztán és szárazon tartó takaró strapabíró és biztonságos, ráadásul tetszetős, praktikus és könnyen kezelhető is. A fekete színű takaró alumíniummal burkolt polimer szövetből készült, könnyen és gyorsan felszerelhető, ráadásul kulccsal zárható, így a felhasználó minden értelemben tökéletes biztonságban tudhatja rakományát. Egy újabb fejlesztés a Mopartól, amely még színesebbé teszi a Fullback eleve sokoldalú tartozék-kínálatát.


A Fullback Cross induló listaára nettó 8.240.000 Ft (manuális váltóval). November elejétől elérhető márkakereskedésünkben.

FCA Bank finanszírozás a Fullback Cross modellhez
Ahogy a Fullback egyéb kiviteleihez, a Fullback Crosshoz is elérhető a Fiat Professional és MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. támogatott 2,5% fix kamatozású finanszírozási ajánlata.


Forrásmegjelölés: fiat.hu
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!