0
Új Fiat 500X: a jövő autója Fiat, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 23-tól augusztus 27-ig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Szeptember 03-tól a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Új Fiat 500X: a jövő autója

Az olasz crossover, a Fiat 500X kívül és belül is teljesen megújult. Felejthetetlen megjelenéssel és a legmodernebb technológiával csábítja a dinamikusan növő szegmens ügyfeleit; Európában 2016 óta folyamatosan az öt legkeresettebb modell között tartják számon.

Az új 500X külsejét újragondolták; LED-es nappali menetfényt és Full LED fényszórókat kapott, továbbá utastere is felfrissült, hangsúlyozva az 500-as család stílusjegyeit, megfűszerezve azokat funkcionalitással és kényelemmel. Ráadásul a Fiat modelljei közül elsőként kínálja a vadonatúj három- és négyhengeres motorokból álló erőforrás-családot, amelyek kiemelkedő vezetési élményt garantálnak, emellett akár 20 százalékkal takarékosabbak a korábbi benzinmotoroknál, és 20 százalékkal csendesebbek más turbódízel társaikhoz képest. A vezetési élmény ugyanolyan kellemes, kényelmes és biztonságos, mint eddig, köszönhetően a minden kivitelnél alapfelszereltségként kínált új vezetéstámogató rendszereknek. A táblafelismerő és az intelligens tempomat segítenek a vezetőnek betartani a sebességhatárokat. A rendszer egyetlen gombnyomásra az út menti jelzőtáblákon látható értékre módosítja a jármű sebességét, míg a szintén felár nélküli sávelhagyásra figyelmeztető funkció magasabb sebességnél segíti a közlekedést.
Megújult dizájn, markáns személyiség és funkcionalitás hamisítatlan 500-as stílusban.A legkiválóbb Fiat dizájn egyedi stílusjegyeit magán hordozó új 500X most még modernebb, még praktikusabb, funkcióival pedig garantálja a biztonságos és problémamentes utazást az 500-as család jellegzetes stílusában.
Az új Full LED fényszórók a legizgalmasabb designelemek közé tartoznak.
Alapfelszereltség az új LED-es nappali menetfény és a szintén LED hátsó fényszóró; ezek az eddiginél vagányabb megjelenést kölcsönöznek, és összhangban állnak az 500-as modellcsalád többi tagjának stíluselemeivel.


 

Az új Full LED fényszórók a legizgalmasabb designelemek közé tartoznak

A Magneti Marelli céggel közösen készített Full LED fényszórók pedig nemcsak stílusosak, hanem az eddiginél is erősebb megvilágítást nyújtanak: fényerejük 20 százalékkal meghaladja a Xenon-okét. Ezzel számottevően javulnak a látási viszonyok, a hagyományos halogén fényforrásokhoz képest haramadannyi energiát felhasználva. Végül, de nem utolsósorban a technológia kíméli a szemet, mivel a nappali fényhez hasonló megvilágítást tesz lehetővé, és szélesebb látómezőt fed le: használatukkal 90 km/óra sebességnél akár 4 másodperccel - azaz 100 méterrel - korábban észlelhetők az akadályok, mint egy hagyományos halogén fényszóró esetén.
A fényszórót keretező LED-es nappali fény adja meg az autó igazi karakterét.


 

A kívül kompakt modell tágas belterét hamisítatlan olasz, szépen megmunkált prémium anyagok és praktikus tárolórekeszek jellemzik

A műszerfal könnyebben leolvasható egységekkel, a kormány ergonómikusabb fogással csábít.
Kétoldalt két analóg kijelző, a sebesség- és fordulatszámmérőkkel, míg a középső, 3,5” TFT kijelző egyszerű, jól értelmezhető formában tárja a vezető elé az információkat.

Stílusos megjelenésén, gazdag tartalmán és kimagasló belterén túl az új 500X az ügyfelek biztonsággal szemben támasztott igényeit is kielégíti, a szegmens csúcsára jellemző rendszereivel.
Minden kivitelen alapfelszereltségként mutatkozik be a táblafeismerő, amely észleli a jelzőtáblákat, és képes hozzáigazítani az autó sebességét azok korlátozásaihoz. Szintén alapfelszereltség a a sávtartó automatika, míg az opciós tételek között megtalálható a holttér-figyelő, és az adaptív tempomat (ACC) - amely a jármű sebességét a forgalom ritmusához igazítja, betartva a beállított követési távolságot az elöl haladó gépkocsik mögött - valamint az ütközésmegelőző rendszer.

Új generációs benzinmotorok biztosítják a kategória élvonalába tartozó teljesítményt

Az új 500X az első Fiat modell, amely megkapja a legjobb turbódízel erőforrások menetdinamikáját és örömteli használatát biztosító, de azoknál 20 százalékkal csendesebb, innovatív új Firefly turbómotor-család tagjait, amelyek ugyanakkor 20 százalékkal takarékosabbak a korábbi benzinmotoroknál.
Az új emissziós normákat teljesítő, részecskeszűrővel (GPF) felszerelt Firefly turbómotorok 75 ezer órányi virtuális tesztelés, 60 ezer órányi laboratóriumi vizsgálat, valamint a világ közútjain megtett 5 millió tesztkilométer során bizonyították tartósságukat és megbízhatóságukat.

 

A létező leginnovatívabb vezetéstámogató rendszerek szavatolják a biztonságot

Stílusos megjelenésén, gazdag tartalmán és kimagasló belterén túl az új 500X az ügyfelek biztonsággal szemben támasztott igényeit is kielégíti, a szegmens csúcsára jellemző rendszereivel.
Minden kivitelen alapfelszereltségként mutatkozik be a táblafeismerő, amely észleli a jelzőtáblákat, és képes hozzáigazítani az autó sebességét azok korlátozásaihoz. Szintén alapfelszereltség a a sávtartó automatika, míg az opciós tételek között megtalálható a holttér-figyelő, és az adaptív tempomat (ACC) - amely a jármű sebességét a forgalom ritmusához igazítja, betartva a beállított követési távolságot az elöl haladó gépkocsik mögött - valamint az ütközésmegelőző rendszer.


Ultramodern online kapcsolatot biztosít a 7’’érintőképernyővel szerelt Uconnect HD LIVE rendszer, amelyet Apple CarPlay integrációval és Android Auto™ kompatibilitással vérteztünk fel

A Fiat 500-as család minden tagján elérhető a telefontükrözés funkció, Apple CarPlay integrációval és Android Auto kompatibilitással felruházott Uconnect 7’’ HD LIVE érintőképernyős rendszerrel.
Az új generációs UconnectTM rendszer, az UconnectTM 7"HD LIVE nagyfelbontású érintőképernyőt, Bluetooth kihangosítót, zenei streaming és szövegfelismerő funkciókat, hangfelismerést, USB bemenetet (iPod integrációval), valamint a kormányon elhelyezett kezelőszerveket kínál alapáron. Opcióként rendelhető tolatókamera, valamint az új TomTom 3D integrált navigációs rendszer. Ezen túlmenően az ügyfelek online kapcsolatot létesíthetnek a UconnectTM LIVE szolgáltatáson keresztül. Az ingyenes Uconnect LIVE alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból letöltve teljes egészében kihasználhatják annak funkcióit a Deezer és a TuneIn zenei streaming szolgáltatástól kezdve a Reuters hírein át a TomTom LIVE online navigációig, miközben a Facebook, Check-in és Twitter profiljaikkal barátaikkal is tarthatják a kapcsolatot.

Végül, de nem utolsósorban az ügyfelek számos opciós csomaggal tehetik még egyedibbé autójuk megjelenését, amelyek jóval kedvezőbb árfekvésűek, mint ha külön-külön vásárolnák meg az egyes tételeket.

Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!