0
Új buszokat kapott a Beatrice a Duna Autotól Fiat, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020. március 17-től a járványügyi kormányrendeletnek megfelelően, megváltozott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre: Márkakereskedéseink munkanapokon 8.00-15.00 között , szervizeink pedig 7.00-15.30 között tartanak nyitva. Szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük!

Új buszokat kapott a Beatrice a Duna Autotól

...mert az autó bizalmi kérdés

2018. 05. 04. - Nagy Feró és bandája, a Beatrice 40. jubileuma alkalmából 60 állomásos turnéra indul, melyhez a Duna Autó Zrt. biztosítja bérautó parkjából a turnébuszokat: egy személyszállítót az együttes tagjai részére és egy kisteherautót a hangszerek és felszerelés szállítására. Az új Peugeot Boxer és Fiat Talento nem sokat fog pihenni, ugyanis az együttes a következő hat hónapban általában péntektől vasárnapig úton lesz.

Az együttes tagjai egy magyarországi koncert kapcsán napi körülbelül 5 órát utaznak átlagban – azonban az állomások között ezúttal május végén Erdély is helyet kapott, ahová viszont akár 10-14 órát is kocsikáznak. Ez is bizonyítja, hogy rengeteg időt töltenek az autóban, így nemcsak a megbízhatóság, hanem a kényelem is szempont volt a választásnál. Mint azt elmondták olyan céget kerestek, akikhez bizalommal fordulhatnak bármely esetlegesen felmerülő problémával. A személyszállító mikrobuszban a Beatrice 7 tagja utazik, és az együttes épsége mindennél fontosabb számukra. Általában a zenekar menedzsere vezeti a buszokat Magyarországon, de a hosszabb útszakaszokon előfordul, hogy Feró is átveszi a kormányt.
Én magam választottam ki a céget és a buszokat, mert „fiatal” – a 40 éves még fiatal, nem? – korunk ellenére, van némi tapasztalatunk a turnézásban, ami már a feszített tempó miatt önmagában is megterhelő. És ha ezen felül egy többórás utazás után az ember gyűröttem és elcsigázottan száll ki az autóból, az sokat ronthat a hangulatunkon és a koncertünk minőségén is. Szóval nekem az autó bizalmi kérdés. Egyrészt a már említett kényelem miatt, másrészt legalább ennyire fontos, hogy kimagasló szakértelemmel műszakilag kifogástalan állapotban tartsák ezeket a járgányokat, mert mindenhova időben és biztonságban kell megérkeznünk – ez az első számú feltétel, amit teljesítenünk kell a rajongóink felé. Aztán – ahogy azt eddigi teltházas koncertjeink is bizonyították – a hangulat kialakításban már a közönségre is számíthatunk. Nagyon jó érzés, hogy kívülről fújják a slágereinket.” – nyilatkozta Nagy Feró.
Ezúton is köszönjük Nagy Ferónak és a Beatrice együttesnek, hogy a Duna Autót választották, hiszen az autó nekünk is bizalmi kérdés. Balesetmentes közlekedést kívánunk a turné alatt!
Jelenleg a Duna Autó Zrt.-nél 15 márka kínálatából választhatnak új autókat az érdeklődők, és 18 márkaszervizben várják a szakképzett alkalmazottak az autójavítással kapcsolatos feladatokat, továbbá használtautó-kereskedés is működik a telephelyen. Az országosan és regionális szinten is egyedülálló márkaválaszték (Fiat, Honda, Hyundai, Kia, Lada, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Volvo, Renault, Dacia, Használtautó) és számos kiegészítő szolgáltatás mellett egy márka független karambolos javítóközpont is sikeresen működik immár 1989 óta, az Óbuda szívében található vállalat négy és fél hektáros telephelyén. Hazánk legnagyobb márkapalettájával rendelkező márkakereskedésének szervizeiben évente több mint 30 ezer javítást végeznek.

Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!