0
Top GearAward a ŠKODA KODIAQ számára - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Top GearAward a ŠKODA KODIAQ számára

› A brit Top Gear magazin a nagycsaládok legjobb autójává választotta a ŠKODA új SUV modelljét
› A legmagasabb fokú rugalmasság a mindennapokban, többek között kategóriája legnagyobb csomagterének köszönhetően; akár hét ülés és több mint 30 praktikus SimplyClever megoldás
› A ŠKODA KODIAQ első példányait 2017 márciusától szállítják ki Magyarországon


MladáBoleslav/Budapest, 2016. december 14. – Kiváló értékelés a Top Gear csapatától: a brit autós magazin a nagycsaládok legjobb autójaként tüntette ki a ŠKODA KODIAQ sorozatot. A cseh gyártó első nagyméretű SUV modellje elsősorban kiemelkedő mindennapos funkcionalitásával, kiváló ár-érték arányával és érzelmekben gazdag formavilágával győzte meg a zsűrit. A ŠKODA KODIAQ első példányait 2017 márciusától szállítják ki Magyarországon.

„A ŠKODA KODIAQ küldetése a mindennapok stresszének megelőzése” – szólt a szakértők értékelése. „Erről szól sokoldalúsága is, ugyanis sohasem kétséges a családok számára, hogy az autó elbír-e a mindennapos családi élet feladataival. Legyen éppen szó személyek vagy csomagok szállításáról, nehéz utánfutók vontatásáról, könnyű terepről vagy síkos utakról – a ŠKODA KODIAQ áll minden kihívás elé.”

A ŠKODA KODIAQ akár hét ülés, 24 féle vezetői segédrendszer és több mint 30 praktikus SimplyClever megoldás kínálatával, illetve akár 2,5 tonna vontatási képességgel és piaci kategóriája legnagyobb csomagtartójával bizonyult meggyőzőnek a nagycsaládok legjobb autójának megválasztásakor. Kiemelkedő mindennapos sokoldalúsága mellett különösen kedvező ár-érték arányával is hódított a cseh gyártó legújabb modellje, míg a zsűri elismerése a SUV modell érzelmekben gazdag formavilágának is szólt. A ŠKODA KODIAQ modellel első ízben jelenhet meg a márka kifejező formai nyelvezete a SUV szegmensben. Karakterét az elegáns vonalvezetés, a sportos körvonalak, illetve az erőt és védelmet sugárzó, robusztus kiállás markáns együttese határozza meg.

A legújabb ŠKODA a márka minden erényével érkezik 2017 elején. A ŠKODA modelljeire jellemző mindenekelőtt térkínálata: hosszúsága 4,70, szélessége 1,88, tengelytávja pedig 2,79 méter, amely méretekkel maximális térkínálatot értek el a tervezők. Az autó így széles körben variálhatóan alkalmazkodhat minden igényhez, amihez a hosszirányban és támlájuk dőlésszögében is állítható hátsó ülések is nagyban hozzájárulnak. Az új SUV modell emellett számos SimplyClever megoldása praktikus intelligenciájával és olyan innovatív technikáival is kitűnik, amelyek eddig csupán a nagyobb járműkategóriákban lehettek megszokottak. Első nagyméretű SUV modellje a ŠKODA széles körű SUV offenzívájának kezdete is egyben.


A ŠKODA AUTO

› a világ egyik legrégebbi, ma is termelő járműgyártó vállalata. Csehországi székhelyén, MladáBoleslavban 1895-től először kerékpárokat, majd motorkerékpárokat és gépkocsikat készített.
› palettáján jelenleg hét személygépkocsi-típuscsalád szerepel: a Citigo, a Fabia, a Roomster/Praktik, a Rapid, az Octavia, illetve a Yeti és a Superb.
› 2013-ban világszerte mintegy 920 800 autót szállított ki ügyfeleinek
› 1991 óta a Volkswagen Csoporthoz tartozik, azaz a világ egyik legsikeresebb autóipari konszernjének tagja, amelynek szervezetében a ŠKODA önálló fejlesztői és gyártói tevékenységet folytat, a gépkocsik mellett olyan további komponensekre is kiterjedően, mint a motorok és sebességváltók.
› Csehországban három helyszínen működik, ám – elsősorban konszernszintű partneri együttműködések keretében – Kínában, Oroszországban, Szlovákiában és Indiában is gyártja típusait.
› jelenleg mintegy 25 800 dolgozót foglalkoztat világszerte, s több mint 100 ország piacának aktív szereplője.
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!