0
ŠKODA SUPERB IV: AZ ELSŐ ŠKODA PLUG-IN HIBRID Škoda, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020. március 17-től a járványügyi kormányrendeletnek megfelelően, megváltozott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre: Márkakereskedéseink munkanapokon 8.00-15.00 között , szervizeink pedig 7.00-15.30 között tartanak nyitva. Szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük!

ŠKODA SUPERB IV: AZ ELSŐ ŠKODA PLUG-IN HIBRID

2020 elején kezdik forgalmazni a SUPERB plug-in hybrid modelljét ami egyben a Skoda első plug-in hybridje. Hatékony benzin és villanymotorral rendelkezik amely lehetővé teszi a környezetbarát mobilitást anélkül, hogy kompromisszumot kelljen kötnie az erő illetve a hatótávolság tekintetében. Teljes hatótáv 850 km, és 56 km képes lefedni a WLTP - ciklusban tisztán elektromosan, emisszió kibocsájtás nélkül.   Az elektromos motor teljesítménye 85kW, míg az 1.4TSI motoré 115kW. Az akkumulátor töltöttségi szintjétől függően a vezető választhat teljesen elektromos e-módból, hibrid üzemmódból, és egy SPORTmode-ból a maximális teljesítmény érdekében. 

Design

Kívülről a SUPERB plug-in hibridjét a hátulján található iV jelzésről lehet felismerni. Az akkumulátor  töltőcsatlakozói el vannak rejtve a hűtőrács fedele mögött. 
Tágas csomagtérrel rendelkezik a modell 485l illetve 510l modelltől függően. Alapfelszereltség része a többfunkciós MaxiDOT színes kijelző, dekoratív első és hátsó ajtó küszöb, rakományrögzítők illetve rakodó rekeszek.
Beépített eSIM-nek köszönhetően folyamatos internet kapcsolatot biztosít.  Ez lehetővé teszi, hogy valós idejű forgalmi információkkal lássa el Önt, ezzel gyorsabb és pontosabb útvonal tervezetet adjon. Ezen felül olyan szórakoztató alkalmazások is megjelennek a 9,2 hüvelyk méretű kijelzőn mint az időjárás, vagy a hírek. 
Az új Skoda Superb iV két asszisztensi rendszerrel rendelkezik, amely egyedülálló a modellválasztékban. A Trailer assist segíti a vezetőt a tolatásnál. Az Area view négy kamerát használ, hogy biztosítsa a sofőr számára a 360 fokos panorámaképeket, megkönnyítve a parkolást és a manöverezéseket a keskeny utcákon, illetve a parkolóházakban.
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!