0
Magyar Kiskövetek Szentpéterváron! - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Magyar Kiskövetek Szentpéterváron!

SKODA Kiskövetek utaznak a magyar válogatottal Oroszországba a 2016-os IIHF jégkorong világbajnokságra.
A SKODA és a jégkorong közös történelme egészen 1992-ig nyúlik vissza, azóta a SKODA a sportág egyik főtámogatója, valamint a jégkorong világbajnokságok hivatalos autóinak szállítója. Az idén 24. évébe lépett kooperáció Guinness rekordnak számít, nincs még egy olyan márka, amely ilyen hosszú ideje folyamatosan főtámogatója lenne egy sportág bajnokságainak.

Akárcsak a többi világbajnokságon résztvevő országból, Magyarországról is fiatal hokisok kísérik el a válogatottat Szentpétervárra, hogy élőben követhessék a magyar csapat Szlovákia, illetve Kanada ellen vívott mérkőzéseit.

Kiskövetek bemutatkozó videói:

Andris, 8 éves
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub


Attila, 10 éves
MAC Budapest Jégkorong Akadémia


Bendegúz, 8 éves
MAC Budapest Jégkorong Akadémia


Nóra, 9 éves
Gepárd Jégkorong Egyesület


Hazánkban az elmúlt 10 évben megduplázódott az igazolt játékosok száma. Az egyre nagyobb magyar sikereket, az U18-as női, valamint férfi jégkorong-válogatott győzelmeit óriási sikerként könyvelheti el a sportág utánpótlás-nevelése. A SKODA Magyarország ezért szeretne minden segítséget megadni ahhoz, hogy töretlenül folytathassák munkájukat, és válogatottjaink még sokáig a legjobb csapatok között szerepeljenek.

Az eddiginél is szorosabbra fűződő kapcsolat első állomásaként egy kerekasztal-beszélgetésre került sor, amin többek között Kovács Zoltán, a Magyar Jégkorong Szövetség főtitkára, és Darryl Easson, az IIHF volt fejlesztési igazgatója, az MJSZ utánpótlás-mentoredzője is kifejtette, hogyan látja a jelenlegi helyzetet, és mire lenne a leginkább szüksége a U8-U10-es korosztály nevelésének. A szakemberek mellett meghívást kaptak a SKODA Kiskövetek szülei is.

"A szakmai kihívások mellett szeretnénk tisztán látni, az ennél a korosztálynál kiemelkedően fontos szülői kihívásokat is. Ezért meghívtunk olyan szülőket, akik életének évek óta szerves részét képezik az edzések, táborok, bajnokságok és ezek otthoni logisztikája. Nagyon sok múlik a szülőkön, az ő motivációjukon, illetve lehetőségeiken. A hokis családok elképesztő erővel szervezik, segítik, támogatják a legkisebbek jégkorongozását, az egyik legösszetartóbb közösség, amit valaha láttam. A SKODA egy családias márka, szeretnénk könnyebbé tenni a családok életét. Könnyebbé tenni azt, hogy felneveljék a jövő magyar jégkorong-válogatottját." - mondta Ruisz Anita a SKODA Magyarország marketing menedzsere.

Nézze meg a SKODA jégkorongvilágbajnoksághoz kapcsolódó, a szülők elhívatottságáról szóló reklámfilmjét!


Forrás: link
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!