865
SIA (Subaru of Indiana Automotive Részvénytársaság) az első amerikai autógyártó üzem, amely ISO 50001 tanúsítást kapott - Duna Autó Zrt.
 
Tisztelt Ügyfeleink! Augusztusban szombatonként szalonjaink zárva tartanak. Megértésüket köszönjük!

SIA (Subaru of Indiana Automotive Részvénytársaság) az első amerikai autógyártó üzem, amely ISO 50001 tanúsítást kapott

2012. június 5., Tokió - A Fuji Heavy Industries (FHI), a Subaru autók gyártója, bejelentette, hogy Észak-amerikai termelési bázisa, a Subaru of Indiana Automotive Részvénytársaság (SIA) megkapta az ISO 50001 minősítést, mint az első gépjárműgyártó üzem az USA-ban, mely elnyerte ezt a nemzetközileg elismert akkreditációt.

A 2011-ben bevezetett, nemzetközileg elismert ISO 50001 certifikát ismerteti az energiairányítási rendszer (EnMS) követelményeit. A szabvány a szervezetek számára menedzsment stratégiákat határoz meg az energiahatékonyság növelése, a költségek csökkentése és a teljesítmény növelése érdekében.

A DEKRA Certification Inc. által odaítélt SIA ISO 50001 minősítése (helyi idő szerint június 4-én) demonstrálja, hogy a vállalat elkötelezett a folyamatos energiatakarékosság javításában, valamint vezető szerepet tölt be az autóiparban a környezetvédelem területén. Szintén az SIA volt az az első amerikai autógyár, mely előbb ISO 9001 Minőség- majd ISO 14001 Környezetirányítási tanúsítást kapott.

Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!