0
SEAT Ateca Show Barcelona kikötőjében - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

SEAT Ateca Show Barcelona kikötőjében

Barcelona, 2016. május 25. - A SEAT bepillantást engedett globális márkakereskedői hálózata számára a márka stratégiájába és jövőbeli terveibe, ismertetve azt az ütemtervet, amelyet a márka új szegmensbe való belépése, a SEAT Ateca modell megjelenése fémjelez. A találkozó Barcelona nyüzsgő kikötőjének szívében zajlott 59 ország több, mint 2 400 résztvevőjével, akik mindent megtudhattak azokról az új modellekről, amelyeket a spanyol márka az elkövetkező hónapokban vezet be a piacokra.


A SEAT elnöke, Luca de Meo a teljes márkakereskedői hálózat előtt mutatta be a márka legfrissebb újdonságait. "Az Ateca modellünk a Leon és az Ibiza mellett a SEAT harmadik pillére lesz és igen pozitív hatást gyakorol majd a vállalat és a márkakereskedői hálózat jövedelmezőségére." - jelentette ki de Meo a márkakereskedők előtt. "Az Ateca színrelépésével a vállalat olyan modelloffenzívát indít, amely szélesíti és erősíti a meglévő modellkínálatot. Az Ateca modellnek és a jövőre bemutatkozó kisebb testvérének köszönhetően a SEAT olyan szegmensben is jelen lesz, amely a legnagyobb bővülést mutatja a piacon." - tette hozzá de Meo.

Az Ateca már meghódította a világhálót. Februári bemutatója óta összesen 7,2 millió látogató érdeklődött az Ateca iránt és igyekezett többet megtudni róla a SEAT németországi, spanyolországi, egyesült királyságbeli, franciaországi és olaszországi honlapján. Ezen kívül több, mint 300 000 konfiguráció készült a modellről, amely nyáron érkezik a nagyobb piacokra, ősszel pedig a magyarországi  márkakereskedésekbe.

50 méterre a Földközi-tenger partjától, a kikötői hatóságokkal való szoros együttműködésben zajlott a SEAT globális márkakereskedői hálózatának és az Ateca modellnek a találkozója, amely kikapcsolódásképpen Barcelona városához köthető autentikus érzékszervi élményt is kínált a résztvevőknek. Ezen kívül a jelenlévők egy látványos főző show keretében ismerkedtek meg két Michelin-csillagos séf, Sergi Arola és Paco Pérez szakácsművészetével, akik kulináris különlegességeikkel kényeztették a vendégeket.

Az importőrök és a márkakereskedések képviselői számára szervezett eseményen túl június hónapban 900 nemzetközi újságíró teszi tiszteletét Barcelonában, hogy első kézből szerezzen tapasztalatokat az új SEAT Ateca modellről és városi tesztvezetésen ismerkedjen az újdonsággal.
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!