0
Peugeot , Roland-Garros 2017 dunaauto - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Roland-Garros 2017

Gyors reakcióképesség, folyamatos kapcsolat és önvezető autó a PEUGEOT flottájában
 
A PEUGEOT, amely 33 éve a Roland-Garros hivatalos partnere, május 22. és június 11. között több mint 230 járművet bocsát a Francia Tenisz Szövetség rendelkezésére. A PEUGEOT 3008, 5008, Traveller, Partner Electric és PEUGEOT 508 modellekből álló flottába most először kerül autonóm jármű, egy PEUGEOT 3008 formájában. 
 
Önvezető PEUGEOT 3008 a Roland-Garros flottában
Az AVA (Autonomous Vehicle for All) program részeként egy PEUGEOT 3008 is megtalálható néhány napig a Roland-Garros flottában, alkalmat adva ezzel a játékosoknak és az újságíróknak, hogy megismerkedjenek az új technikával. 
A PSA Csoport fokozatosan és szakaszonként valósítja meg az AVA programot. 
A márka már ma is számos vezetéstámogató rendszert alkalmaz a modelljeiben. 2018-tól újabb szakasz következik: több automatizált, ám még a vezető által felügyelt vezetési funkció teszi majd élvezetesebbé a monoton vezetést autópályán, a közlekedési dugókban és parkoláskor. 
2020-tól a < hands off >, majd az < eyes off > funkciók belépésével a jármű teljes egészében önvezetővé válik.
A Roland-Garros sportlétesítményben is ki lehet próbálni egy PEUGEOT 3008 modellt, amely VR sisakok segítségével teszi lehetővé, hogy az érdeklődők kipróbálják a vezetéstámogató rendszereket. 
 
Az autózás új fogalma és folyamatos online kapcsolat menet közben: gyors és hatékony szolgáltatás
A PEUGEOT, valamint a PSA Csoport és az OCEAN (az Orange leányvállalata) közös mobilitási márkája, a Free2Move azzal a céllal fogott össze, hogy a Roland-Garros tornára innovatív és valós idejű mobilitási megoldásokat dolgozzanak ki az utasok szállítására. A GéoMissions applikációnak köszönhetően a flottakezelő a gyűjtőponthoz legközelebb tartózkodó sofőrrel lép kapcsolatba. A menetrendet valós időben elküldik a sofőrnek, aki pontos információkat kap a találkozóhelyről. Az utast szintén értesítik a jármű érkezéséről.  
 
A több évtizedes együttműködés történetében most először azt is lehetővé teszi a gyártó kísérleti jelleggel a PEUGEOT 3008, 5008 és Traveller modellekben, hogy az okostelefonon megjelenített, a szállításokkal kapcsolatos információkat a sofőr az autó navigációs képernyőjére vetítse, és ennek köszönhetően maximális biztonsággal végezze a fuvarokat.  
A Wi-Fi szintén elérhető a flotta összes járművében.
 
PEUGEOT Roland-Garros speciális sorozat 
A 1989-ben megjelent, első speciális széria óta mindig a tenisztorna saját logójával látják el az Európában, Chilében, Brazíliában, Uruguayban és Algériában forgalmazott speciális sorozatokat. 
Idén a PEUGEOT 108 TOP!, valamint a 208 Roland Garros modelleket állítja ki a márka.
 
A tenisz világából merített új arculat 
A PEUGEOT a 2017-es Roland-Garros alkalmából mutatja be a márka új nagyköveteinek csapatát. 
A ma és a holnap bajnokai, Alexander Zverev, David Goffin, Lucas Pouille, valamint Pablo Carre?o Busta, David Ferrer és Juan Martin Del Potro mellett a brazil Gustavo Kuerten is részt vesz a kommunikációs kampányban, amelyben a márka bemutatja a jelmondatra és a tenisz világára épített új arculatát. 
Ha szeretne pontosabb képet alkotni a márka stratégiájáról, nézze meg az új reklámkampányt, és kövesse a legfrissebb tenisz híreket a PEUGEOT #DrivetoTennis oldalán. 
 
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!