0
NISSAN LEAF 4 300 000 FT KEDVEZMÉNNYEL? Nissan, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

NISSAN LEAF 4 300 000 FT KEDVEZMÉNNYEL?

NISSAN LEAF MÁR 4 300 000 FT NISSAN KEDVEZMÉNNYEL ÉS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL

Budapest, Magyarország, 2020. június 05. - A magyar kormány bejelentette, hogy a tisztán elektromos meghajtású gépjárművekre megújítja az állami támogatást, a Nissan magyarországi importőre arra a döntésre jutott, hogy a bejelentett 2 500 000 forint támogatás mellé további 1 800 000 forint kiegészítést ad. Ennek eredményeképpen a tisztán elektromos Nissan LEAF 4 300 000 forinttal alacsonyabb áron vásárolható meg mint korábban. Az új kedvezményes ára a LEAF-nek 8 190 000 Ft lett, és ráadásul ezért az árért a vásárlók egy nagyon jól felszerelt autót kapnak. További információkért kattintson a képre és merüljön el a Nissan Leaf részleteiben:
 A kedvezményen felül több opciós felszereltség is választható az autóhoz úgy, hogy az autó ára még akkor sem lépi át a 11 milliós támogatási összeghatárt. Ilyen például az intelligens 360 fokos parkolókamera, az első és hátsó parkoló radar, valamint a fűthető bőr kormánykerék, fűthető első és hátsó ülések.

A LEAF előnyei közé tartozik többek közt, hogy a legtöbb hasonló árkategóriájú elektromos autóhoz képest kényelmesen elfér benne 5 felnőtt (400 literes a csomagtér!).  Másik összetéveszthetetlen ismertetőjele a megbízhatóság. Ezt igazolja, hogy már 10 éve gyártja a Nissan, és közel fél milliót értékesítettek belőle világszerte. A statisztikák szerint a vásárlók elégedettsége kiemelkedően magas: a New Car Buyer Survey (nemzetközi autóipari piackutató cég) szerint a válaszadók 92%-a azt a választ adta, hogy nagyon elégedett az autójával – ez pedig messze az iparági átlag felett van. A modell sikerességét mi sem bizonyítja jobban mint, hogy az itthoni kezdetek óta, 2013-2019-es időszakban, minden egyes évben a kategóriájában piacvezető volt Magyarországon.

A Nissan már hosszú ideje céljaként tekint az eMobilitás népszerűsítésére. Az új támogatás minden bizonnyal lendületet ad az elektromos autók magyarországi terjedésének, melynek köszönhetően javul a városok levegő minősége és a zajszennyezettség is csökken. Az elektromos autó vásárlók nemcsak a környezetet kímélik, hanem a pénztárcabarátok is. Számos olyan cikk és videó született a Nissan LEAF-ről, hogy 5-7-10 év használat alatt szinte alig kellett költeniük a tulajdonosoknak. Nemcsak, hogy sokkal ritkábban romlik el az autó, de a kopó-forgó alkatrészeket is ritkábban kell cserélni (pl. a fékbetétek, mivel a regeneratív fékrendszer motorféken keresztül fékez).

A Nissan LEAF jelen konstrukcióban elérhető változata 40 kWh-s akkumulátorral rendelkezik, mely 270 km-t (WLTP) tud megtenni egy töltéssel, amely már a legtöbb vásárlónak elegendő a napi használathoz. 
 
Ön is elektromos autóra váltana? Válassza a megbízhatóság szinonimáját, a Nissan Leafet.
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!