0
Nemzetközi díjat kapott a SEAT Ateca - Duna Autó Zrt.
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 23-tól augusztus 27-ig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Szeptember 03-tól a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Nemzetközi díjat kapott a SEAT Ateca

/ a 31országot képviselő AUTOBEST zsűri a 2017-es év ”Európa legjobbvétele” díjjal ismerte el a SEAT Atecát.

/ A díj azt mutatja, hogy a SEAT első szabadidős autója a vásárlók számára a vásárlásoknál az egyik legjobb alternatíva Európában.

Martorell/Budapest, 2016.december 15. - Az Atecával a SEAT nagy nemzetközi elismerést kapott, miután elnyerte az AUTOBEST 2017-es "Európa legjobbvétele” díját. Ez az elismerés a kontinens egyik legtekintélyesebb díja. A SEAT Ateca elismerése biztosítékot jelent a vállalat fejlődésére és arra, hogy a SEAT történetének legnagyobb piaci termék offenzívájával konszolidálja jelenlétét a legfontosabb piacokon. Ennek során a vállalat 18 hónap alatt négy modellt mutatott illetve mutat be: a már piacra került Atecát, a Leont, amely 2017 elején kerül a kereskedőkhöz, az Ibiza ötödik nemzedékét, illetve az új SEAT Aronacrossovert, amit szintén jövőre fog megjelenni.


“Az Ateca fordulópontot jelent a SEAT életében, hiszen belépünk egy új szegmensbe egy olyan termékkel, ami kiváló mobilitási élményt nyújt az ügyfelek számára, és hűen képviseli igazi énünket. Az Ateca kedvezően járul hozzá ahhoz, hogy a márkaegy szinttel feljebb lépjen, és ez az elismerésmegerősíti, hogy jó úton járunk”- mondja Luca de Meo, a SEAT elnöke.
A 16.alkalommal meghirdetettAUTOBEST zsűrije is kiemelte azokat a tényezőket, amelyek az Atecát a vásárlók számára a legjobb vételnek minősítik: aformatervezés, a kényelem, a könnyű vezethetőség, az ár-érték arány, valamint a kereskedelmi és aszerviz hálózat. Az Atecát négy versenytársa előtt hozta ki favoritnak a 31 ország szakújságírójából álló zsűri a tekintélyes európai díj szavazásán.Dr. Matthias Rabe, a SEATkutatásért és fejlesztésért felelős elnökhelyettese azt mondta, hogy „az Ateca tökéletesen vegyíti a formát, a kényelmet és a technológiát. Tökéletes a , városi dzsungelre, és a közutakra, terepen mutatott képességei minden utazás soránlátványos vezetési élményt biztosítanak. Éppen ezért hisszük nagyon őszintén, hogyaz Ateca referenciává hivatott válni az adott szegmensben!”

Az Ateca a városi mobilitásban is vezető helyen
A SEAT szabadidő autójajelenleg mindenkorábbi várakozást felülmúl,éskülönösen fontos a márka számára. Nem csupán azért, mert az egyik legdinamikusabb szegmens felé nyitottak, hanem azért, mert a vállalat ezt a gépkocsit kívánja felhasználni olyan nagy kihívások megválaszolásában, mint a városi mobilitás jövője, ami új megoldásokat és új technológiákat fog megkövetelni.
A SEAT az egyetlen vállalat Spanyolországban, amely teljes körűen képes gépkocsik tervezésére, fejlesztésére, gyártására és piaci értékesítésére. A Volkswagen Csoport tagjaként működő multinacionális vállalat központja Martorellben (Barcelona) található, járműveinek több mint 80 százalékát exportálja, és 75 országban van jelen. A SEAT árbevétele 2015-ben megközelítette a 8,3 milliárd eurót, amely eddigi történelmének legjobb eredménye, 2007 óta pedig először lépte át világszerte a 400 000 jármű értékesítését.
A SEAT Csoport több mint 14 000 szakembert alkalmaz három gyártóközpontjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell, ahol a rendkívül sikeres Ibiza és Leon készül. Emellett a vállalat az Alhambra típust Portugáliában, a Mii típust Szlovákiában, míg a Toledo típust Csehországban gyártja.
A multinacionális vállalat műszaki központjában (Technical Centre) közel 1000 mérnök dolgozik azon, hogy a K+F területén Spanyolország első számú ipari beruházója, innovációs tevékenységének hajtómotorja legyen. A környezetvédelem iránti elkötelezettségével összhangban a SEAT a fenntarthatóságra alapozza tevékenységét, nevezetesen a CO2-kibocsátás csökkentésére és az energiahatékonyság javítására. A SEAT modellkínálatában már megtalálhatók a legújabb konnektivitási technológiák, és jelenleg részt vesz a vállalat globális digitalizálási folyamatában, hogy elősegítse a jövő mobilitását.
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!