1271
Mitsubishi L200 Double Cab Intense plus - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Mitsubishi L200 Double Cab Intense plus

2006-ban jelent meg a jelenlegi formájával az L200 a magyar piacon, azóta ez a mostani a második ráncfelvarráson átesett modell.
 

Mitsubishi L200A pick-up-okat eredetileg egy terepjáró képességekkel rendelkező platós kisteherautónak szánták, ami az évek folyamán szépen lassan kinőtte magát.
 

Tesztünkben egy ilyen jól felszerelt modellt mutatunk be. 2477 ccm 178 lóerős és 400 nm nyomatékkal rendelkező diesel motor felel az autó dinamikus mozgatásáért. A hajtás egy 5 sebességes kézi válton keresztül jut el a kerekekhez úgy, hogy a Super Select rendszernek köszönhetően megfelelően állítódik a nyomaték eloszlás a tengelyek között. Kevés olyan terep van ahová az L200 bemegy, de ki már nem jön. Igen jó döntés hogy a sebességváltót és a terepváltót is meghagyták kézi kapcsolásúra. Egyetlen, szemmel látható külső változás a 15cm-rel megnyújtott plató.
 

A beltérben már több a változás, vastagabb és kényelmesebb fogású lett a kormánykerék, amire felkerültek a tempomat és a rádió kezelőgombjai. A középkonzolon megváltozott a kijelző, kifejezetten kellemes ránézni. Az ülések nem változtak, valamiért a legtöbb pick-up-ban a hátsó ülés szinte csak szükségmegoldásnak tűnik, hogy elmondhassák ez bizony egy hosszúfülkés változat.
 

Mitsubishi L200Az autó első futóműve kicsit lágyabb lett és ez által komfortosabb, a hátsó futómű súly nélkül még mindig pattogós erre nem árt odafigyelni.
Fogyasztása vegyes használatban 8-8.3liter között alakult, ami egy ekkora autótól teljesen elfogadható érték.
Az új L200 egy jól összerakott pick-up, amivel a Mitsubishi elindult afelé, hogy ismét a régi fényében pompázzon.
 

Forrás

Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!