0
Lada , Mindenki Ladát akar? - 100-as tempót diktál a Vesta dunaauto - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Mindenki Ladát akar? - 100-as tempót diktál a Vesta

Bő egy hónappal ezelőtt mutatkozott be a LADA új arca, a LADA Vesta, ami gyorsan szimpatikussá vált a magyar vásárlók körében. Hatásos volt az "entré", négy hét alatt száz Vestát adott el az importőr. Érthetőnek tűnik a dolog, az autó szép, jó és az ára is igen kedvező.
mini hirdetés
 
Március elején indult el az új LADA Vesták értékesítése, a szalonokat pedig azonnal megrohamozták az érdeklődők. Nem csoda, hiszen több mint egy éve indult el az oroszországi gyártás, így hatalmas várakozás előzte meg a valóban minden szempontból új modell érkezését. Az érdeklődés, az autó alaposabban megismerése után, a legtöbb esetben gyorsan konkrét vásárlássá alakult. Az autó formája merész, nem nélkülözi az egyedi megoldásokat. Belül kiváló minőségű anyagok, szemet vonzó műszerfal és számos extra várja az érdeklődőt, a vezetési élmény pedig csak egy dologban hasonlít a korábbi modellekhez, a motor és a futómű itt is elnyűhetetlen.
 
A legtöbb autó Budapesten és Nyugat-Magyarországon talált gazdára, de országszerte hatalmas az érdeklődés a Vestára, ami a többi modellt is magával húzza. Háromszázötven felett jár már az idén értékesített Ladák száma.
 
"Nagyon örülünk, hogy a tavalyi sikerek után, így zártuk az első negyedévet. Az új Vesta érkezése egyértelműen megkoronázta a LADA márka hazai bevezetését. A Vesta valóban a LADA új és vonzó arca, ár/érték arányban pedig kevesen tudnak ilyet a hazai piacon. Arra számítunk, hogy az évvégéig megsokszorozzuk a villámgyorsan elért száz darabot." tette hozzá Markó Zoltán, a LADA projektigazgatója.
 
Forrás: Formula.hu
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!