0
Mikulásnapi ajándék a Duna Autótól a Szent Margit Kórháznak - Duna Autó Zrt.
 

Mikulásnapi ajándék a Duna Autótól a Szent Margit Kórháznak

2017. december 7. – Mikulás nap alkalmából a Duna Autó Zrt. szórakoztató elektronikai cikkeket ajándékozott a Szent Margit Kórház Mozgásszervi Rehabilitációs és Ápolási Osztálya számára, a „Fogadj örökbe egy helyiséget a Szent Margit Kórházban” program keretén belül. Az ajándékokat Gáspár Laci, előadóművész a Duna Autó Zrt. Jótékonysági Nagyköveteként adta át ünnepélyes keretek között Dr. Badacsonyi Szabolcsnak, a kórház főigazgatójának és a két örökbefogadott osztály osztályvezető főorvosainak.A Duna Autó Zrt. az idén már második alkalommal csatlakozott a Szent Margit Kórház népszerű kezdeményezéséhez, így már kétszeres örökbefogadó kórházi osztályoknak. Idén tavasszal a cég jóvoltából 200 négyzetméteren megújultak és megszépültek a Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály falai és belső nyílászárói. A Krónikus Belgyógyászati Osztály pedig 2 modern televízió készülékkel lett gazdagabb. A Magyarországon legszélesebb márkakínálattal rendelkező autókereskedelmi vállalt most, az ünnepek közeledtére való tekintettel, két LCD televíziókészüléket, két DVD-lejátszót és két nagy doboznyi műsoros DVD lemezt adományozott az Óbudán található kórház számára.


„A Duna Autó Zrt. életében mindig is kiemelt szerepet töltött be a társadalmi felelősségvállalás. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy lehetőségeinkhez mérten folyamatosan támogassuk a környezetünkben lévő szociális intézményeket. A héten még további TV készüléket adományozunk az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény számára, tavasszal pedig újabb kórházi osztály kifestését tervezzük itt, a Szent Margit Kórházban.” - mondta átadó beszédében Ormos Péter, a Duna Autó Zrt. igazgatója.


„Mindig nagyon örülök, hogy a Duna Autó Jótékonysági Nagyköveteként olyan kezdeményezés mellé állhatok, aminek az a célja, hogy az emberek segítsenek egymáson. Mivel sok beteg kényszerül arra, hogy az ünnepeket is kórházban töltse, reméljük, ezáltal sikerül kellemesebbé tenni az itt töltött napjaikat és hozzájárulni mielőbbi gyógyulásukhoz.”- nyilatkozta Gáspár Laci, gyors felépülést és kellemes ünnepeket kívánva a Szent Margit Kórház betegeinek.


Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!