733
Megkezdődött a Subaru BRZ / Toyota GT 86 sorozatgyártása - Duna Autó Zrt.
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 23-tól augusztus 27-ig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Szeptember 03-tól a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Megkezdődött a Subaru BRZ / Toyota GT 86 sorozatgyártása

Elkezdtek egymás után lejönni a futószalagról a Subaru és a Toyota kupéi, lassan-lassan hozzánk is begördülnek.
 

Gyertek, gyertek!
 

A Subaru pénteken ünnepélyes ceremóniával, a szövetségre lépett két cég elnökének jelenlétében indította be a japán Gunma-gyárban a Subaru BRZ és a Toyota GT 86sorozatgyártását.
    
Partnerünk nélkül nem jöhetett volna létre a pillanat, amikor együtt körülálljuk, majd lenyomjuk a nagy piros gombot, és kigurul az első BRZ - nyilatkozta a Subaru és a Toyota elnöke is
A Tokiótól 80 km-re fekvő gyárban számos bővítést hajtottak végre az elmúlt pár hónapban, hogy felkészüljenek a hátsókerekes kupék, valamint a 2013 márciusától hozzájuk csatlakozóImpreza zökkenőmentes gyártására.

Nem vesznek össze holmi jelvényeken. Úgy lenne szép, ha a garancia keresztben is érvényesíthető lenne, de erre semmi esély
A Fuji Heavy Industries és a Toyota Motor Company 2005 októberében írta alá együttműködési megállapodását, melynek első gyümölcseként 2008 tavaszán elkezdték a közös fejlesztésű, végső formában a tavalyi Tokiói Autószalonon debütáló kupék munkálatait.


  
Egy idő után ez is ugyanolyan unalmassá válik, mint a meggymagozás vagy a golyóstoll-összerakás?
A futószalag-indításon az elnökök kölcsönösen méltatták partnerüket, és reményüket fejezték ki az együttműködés további sikeres folytatásával kapcsolatban, ahogyan az ilyenkor illendő.

A hírt szerkesztette: Gruber Gergely

Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!