0
Megérkezett az új Fiat 124 Spider - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Megérkezett az új Fiat 124 Spider

  • Bevezetéskor kétféle: 124 Spider és Lusso kivitelben.
  • 140 lóerős 1.4 Turbo MultiAir benzinmotor hatfokozatú, kézi kapcsolású sebességváltóval.
  • A modellcsalád induló ára 7 490 000 Forint

A Fiat magyarországi márkakereskedéseiben megérkezett az új Fiat 124 Spider. Az autó az 1966-ban bemutatott, klasszikus 124 Spider típustól kölcsönözte nevét, hogy méltó módon tiszteleghessen az ötven évvel ezelőtti, legendás előd előtt.

A 124 Spider bevezetésével a Fiat ismét szorítóba lép a kabriók piacán. Nem véletlen a visszatérés: a Fiat történetében számos olyan, sikeres modellel találkozhatunk, amelyek nyitható tetővel öregbítették az olasz formatervezés hírét.

Ikonikus stílus
A Fiat 124 Spider eredendően izgalmas, karakteres roadster. A Centro Stile Fiat formatervezői olyan autót alkottak, amely anélkül értelmezi újra elődjének klasszikus szépségét, hogy megtagadná annak lényegét. Az orr kialakítása merész, a motorházfedélen feszülő domborulatok a lemez alatt dolgozó motor erejére utalnak. Oldalnézetből tökéletes sportautós arányokkal találjuk magunkat szemben, amelyek a hosszában beépített orrmotor és a hátsókerékhajtás klasszikus elrendezésére utalnak. Ugyanezt az érzést közvetíti a hátra tolt utastér is.

Teljesítmény és vezetési élmény
Az új Fiat 124 Spider megalkotása során alkalmazott stratégia kiemelt jelentőségű célként tekintett a vezetési élményére. Az autó lelke a 140 lóerő teljesítményű, 1,4 literes Turbo MultiAir benzinmotor.
A MultiAir technológia és a turbófeltöltés egyidejű alkalmazása minden fordulatszámon elegendő forgatónyomatékot ígér, a nyomatéki csúcs 240 Nm. A motorhoz hatfokozatú, kézi kapcsolású sebességváltó kapcsolódik; a hátsókerék-hajtás maximálisan engedi érvényesülni az autó sportos személyiségét. Mindezt igazán kedvező üzemben tartási költségek mellett.A választás szabadsága
Az autó kétféle felszereltségi szinten: 124 Spider és Lusso kivitelben kapható. Az alapkivitelű 124 Spider szériafelszerelésként kínálja a 4 légzsákot, a kézi vezérlésű légkondicionálót, az MP3-lejátszós audiorendszert USB és Bluetooth csatlakozással, valamint négy hangszóróval, a bőr kormánykereket, a sebességtartó automatát, a 16 colos könnyűfém keréktárcsákat, a nyomógombos motorindítást és a kulcs nélküli nyitást. A Lusso modell olyan igényes részletekkel gazdagodik, mint a 17 colos könnyűfém keréktárcsák, a markáns öltésekkel varrott bőrkárpitozás az üléseken, a műszerfal alsó felületén, valamint a műszerárnyékolón; a prémium ezüst kivitelű bukókeret és szélvédőoszlop, a krómozott ikerkipufogó, a ködfényszórók, a tolatóradar, és az automata klímaberendezés.

Forrás: fiatpress.hu
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!