0
Kórházi körülmények javításában is segítséget nyújt a Duna Autó Fooldal, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Kórházi körülmények javításában is segítséget nyújt a Duna Autó

Nem csak a környezetvédelemben, de a kerületi polgárok segítésében is megnyilvánul a Duna Autó Zrt. lokálpatriotizmusa. Az óbudai vállalat az ünnepek közeledtére való tekintettel műszaki cikkeket ajándékozott a Szent Margit Kórháznak, több, mint félmillió forint értékben, hogy megkönnyítse mindennapi működését. A felajánlásokat Ormos Péter, a cég igazgatója adta át.
Cégünk életében mindig is kiemelt szerepet töltött be a társadalmi felelősségvállalás” – kezdte Ormos Péter, az idén 30 éves Duna Autó Zrt. igazgatója. „Nagyon fontosnak tartjuk, hogy lehetőségeinkhez mérten folyamatosan támogassuk a környezetünkben lévő szociális intézményeket, és hogy olyan kezdeményezésekhez csatlakozhatunk, aminek az a célja, hogy az emberek segítsenek egymáson. Már több éves hagyomány például, hogy a Szent Margit Kórház számára adományokat juttatunk el. A korábbi években televíziókat vásároltunk az egészségügyi intézménynek, valamint a Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály (KAITO) kórtermeinek festését is vállaltuk. Tavaly pedig nyolc hűtőgépet adományoztunk a kórháznak. Ezért a mostani szükségleteket figyelembe véve, különböző műszaki cikkeket szereztünk be.

A Duna Autó Zrt. már negyedik alkalommal támogatja a Szent Margit Kórházat. Az idei adományokból – hűtőgép, mikrohullámú sütő, kávéfőző és vízforraló – több osztály is részesült. Az ünnepélyes átadásra december 18-án került sor, ahol dr. Badacsonyi Szabolcs főigazgató köszönetet mondott az adományokért az óbudai vállalat vezetőinek. Örömét fejezte ki, hogy a Duna Autó Zrt. és a Szent Margit Kórház közti partneri együttműködés már több éve tart és bízik abban, hogy a jövőben is folytatódni fog.

A rendezvényen jelen volt dr. Kiss László, III. kerületi polgármester, aki kiemelte, milyen példaértékű, hogy egy profitorientált társaság önzetlen adományozásával hozzájárul a kerületi betegellátás körülményeinek javításához.

Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!