0
Hogyan is kapta a nevét a ŠKODA KAROQ? - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Hogyan is kapta a nevét a ŠKODA KAROQ?

  • Az alaszkai Kodiak-sziget lakói segítettek nevet adni az új kompakt SUV-nek
  • A cseh gyár SUV családja erősítést kap

A cseh autógyártó legújabb modellje a ŠKODA KAROQ nevet kapta. A kompakt SUV az előző héten Stockholmban mutatkozott be a világnak. A mellékelt kisfilm bemutatja, hogy a Kodiak-sziget lakói hogyan járultak hozzá a névadáshoz.

Kétség sem fér hozzá, hogy a márka új modelljének neve és a KODIAQ között kapcsolat van: "A nevek közötti hasonlóság tudatos, mivel kapcsolatot teremt a márka jelenlegi és jövendőbeli modelljei között" - nyilatkozta Stefan Büscher, vezető marketing és termékmenedzser.


A videó bemutatja, hogy az alaszkai Kodiaq-sziget lakói újfejt részt vállaltak az új ŠKODA  SUV elkeresztelésben. A "KAA'RAQ" az Alutiiq törzsi nyelvben autót jelent,  a "RUQ" pedig a márka dinamikus voltát a logóban is kifejező nyílvessző.  A film bemutatja ahogy egy tizenkét éves kisfiú a két kifejezést ötvözve megalkotja az új szót.A ŠKODA 2025 stratégiájának részeként a márka az elkövetkező években intenzíven bővíteni fogja a modellkínálatát. Az elsődleges hangsúlyt az SUV portfólió bővítésén lesz. A ŠKODA KODIAQ, az új nagy SUV nemzetközi piacokra való friss bevezetésével és a ŠKODA KAROQ bemutatásával a cég mérföldkőhöz érkezett.

Forrás: Skoda.hu
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!