0
Škoda , Hazánkba látogattak a világ legjobb autószerelői dunaauto - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Hazánkba látogattak a világ legjobb autószerelői

Budapest, 2017. június 6. kedd – Pénteken Magyarországra látogattak a világ legjobb autószerelői. A világ különböző szegleteiből érkező szakemberek a hetedik alkalommal megrendezett Škoda Challenge 2017 szerelőversenyen vettek részt, melyet első ízben rendeztek meg Csehországon és Szlovákián kívül. A döntőn - melynek a Duna Autó Zrt. adott otthont - összesen kilenc egyfős csapat vett részt.

Az európai szinten is egyedülálló verseny célja, hogy fejlessze a szakemberek probléma megoldó képességét, továbbá, hogy felkészítse őket a legújabb kihívásokra. A cseh, szlovák, német, magyar, spanyol, szerb, litván, lett, bosznia-hercegovinai, horvát és olasz szakemberekre a Duna Autónál elméleti és gyakorlati feladatok vártak.

A szombati eredményhirdetésben összesen hat kategóriában - szervíztanácsadás, szerviz technikus, festő, Skoda alkatrész- és tartozékértékesítő, diagnosztikai technikus és értékesítési tanácsadó – hirdettek győztest. Négy kategóriában magyar versenyzőt is hirdettek, emellett a legjobb importőrértékesítői címet is magyar vihette haza. A kategóriagyőztesek egymillió forint értékű utazási utalványt, valamint Apple televíziót, míg a dobogó második és harmadik helyezettjei 700- és 300 ezer forint értékű utazási utalványt vihettek haza.

Képek a versenyről:

      

   
 
 
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!