0
Hamarosan érkezik az új RENAULT ARKANA! Renault, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 23-tól augusztus 27-ig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Szeptember 03-tól a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Hamarosan érkezik az új RENAULT ARKANA!

 A Renault eredeti SUV kupéja hibrid hajtáslánccal érkezik Európába

Egy elképesztően remek hírrel szolgálunk minden Renault kedvelő számára. A Renault Arkana hamarosan hazánkban is útnak indul.

Néhány érdekesség és tény:

 
 •  A karakteres személyiséggel felruházott új Renault Arkana ötvözi a vezetési élményt, a kényelmet és a tágasságot a márkára oly jellemző stílusjegyekkel
   
 • Változatos hibridmotor-kínálatával első a szegmensében: E-TECH Hibrid 140 LE motorral, valamint kétfajta benzinmotorral (TCe 140, illetve TCe 160) lesz elérhető, ez utóbbiakhoz egy 12 voltos akkumulátorral ellátott mikrohibrid motor is társul
   
 • A modell R.S. Line felszereltséggel is elérhető lesz, amely sportosabb és még dinamikusabb vezetési élményt kínál.
   
 • Az új Renault Arkana Európában 2021 első felében, hazánkban 2021 első negyedévében jelenik meg.

  A Renault sportos és dinamikus SUV kupéja különböző vezetéstámogató technológiákkal gazdagon felszerelve, E-TECH hibrid verzióval érkezik Európába, az új R.S. Line csomaggal pedig mindez még jellegzetesebb és dinamikusabb kivitelben lesz elérhető.

  A harmonikus, elegáns és robusztus stílust ötvöző jegyeivel az új Renault Arkana szakít az európai SUV-kép hagyományaival, hiszen a szélesebb közönséget megszólító márkák közül elsőként rendelkezik olyan megjelenéssel, ami korábban a prémium járművekre volt jellemző. Az új modell, amely a világszerte gyorsan növekvő SUV-piac egyik képviselője a márka kompakt kínálatát (Mégane, Kadjar és Scénic) erősíti.

  Belső terét tekintve mind a helykínálat, mind pedig a tárolókapacitás szempontjából ideális a családok számára is. A digitális műszerfal színes kijelzőjének, valamint a középkonzolba épített érintőképernyőjének köszönhetően kategóriájának egyik legnagyobb kijelző felületével büszkélkedhet. A vezető pedig teljesen high-tech környezetben foglalhat helyet, amelyet fokoz a minőség és a kényelem érzete.

  Az új Renault Arkana szegmenséhez képest új hibridmotor-kínálattal lesz elérhető: a 140 lóerős E-TECH Hybrid motorral, valamint 1,3 TCe 140, illetve TCe 160 benzinmotorral, amely egy 12V-os akkumulátorral szerelt 1.3 literes TCe mikrohibrid motorral egészül ki. Az E-TECH Hybrid technológia, amely a Clio-ban, Captur-ben és a Mégane-ban már megtalálható, olyan Renault-újításon alapszik, amelyhez több mint 150 szabadalmat jegyzett be a gyártó, és amely a Groupe Renault elektromosjármű-fejlesztés terén és a Formula-1-ben szerzett tapasztalatain alapszik.

  Ez a modell 2021 első felében jelenik meg Európában, hazánkban várhatóan 2021 tavaszán lesz elérhető.


Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!