0
Hamarosan bemutatkozik a Renault új szabadidőjárműve - A Renault Austral Renault, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Bemutatkozik a Renault új szabadidőjárműve - A Renault Austral

 


Bemutatozik a vadonatúj Renault Austral!


Már túl a fejlesztések szakaszán, hamarosan érkezik az új Renault SUV modell a Renault Austral, mellyel az európai utakon már találkozhattunk! 

Minden alkalommal, amikor új modell kerül bevezetésre, a tesztjárműveket hónapokig tartó intenzív próbáknak vetik alá, ezzel is biztosítva a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot. Ezek a hosszantartó tesztek lehetővé teszik, hogy megerősítsék a különböző alkatrészek időtállóságát és hosszabbítsák azok élettartamát. Ez alól az új Renault AUSTRAL sem volt kivétel, fejlesztése igen szigorú feltételek mellett történt: az új CMF-CD3 platform és a teljesen elektromos motor opciók végső ellenőrzésével.
 

Szigorú tesztek az optimális eredményért

Az új Renault AUSTRAL a „Confirmation Runs” néven ismert tesztkörön került megvizsgálásra, amelynek során mintegy 100 járműből álló flotta indult 2 millió kilométeres útra. A Renault új SUV-ja így keresztül ment Franciaországon, Spanyolországon, Németországon és Románián is, hogy megerősítse a korábbi ellenőrzések eredményeit. Kilencszáz sofőr 600 000 km-t tett meg a nyílt utakon, valós körülmények között. A fennmaradó 1 400 000 km-t pedig egy pályán tették meg. Ezek a tesztek lehetővé tették a csapatok számára, hogy jóváhagyják az új CMF-CD3 platformon és a vezetőtámogató rendszereken végrehajtott módosításokat, valamint a hangszigetelést és a felfüggesztési rendszer kényelmét, hogy a jövőbeni vásárlók a lehető legjobb körülményeket élvezhessék.


Teljesen elektromos motorválaszték

A hajtásláncokon is ellenőrzéseket végeztnek. A Renault AUSTRAL kizárólag benzines hibrid kínálattal lesz kapható, amely nagyrészt vadonatúj motorválasztékból áll: a legújabb generációs E-TECH hibridből, egy 1,3 TCe egységből 12 V-os mild hibrid megoldással és első alkalommal a Renault kínálatában, egy 1,2 TCe egység 48 V-os mild hibrid technológiával. Ez a motorválaszték rekord teljesítményt kínál, csökkentett CO2-kibocsátással – 105 g CO2/km-től (az E-TECH motorhoz a WLTP ciklus szerint, jóváhagyás függvényében) – és akár 200 LE maximális teljesítménnyel.
 

Külső

Az autóról előzetesen készült képek sokat elárulnak az autó külleméről. A kapcsolat egyérteműen látszik az új, tisztán elektromos Megane és a még álcázott prototípus között. A keskeny lámpatestek a hatalmas logo és a gömbölyű orr mind a nem rég bemutatott autót idézik. Szembetűnő különbség a funkcionális hűtőrács megléte és az oldalsó ajtók hagyományos kilincsei között.

Ne maradjon le, iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön időben az új modellről!

 
* Kötelező mező

Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!