318
- Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

GARANTÁLT MINŐSÉG: A NISSAN PIACVEZETŐ 5 ÉVES GARANCIÁT VÁLLAL EURÓPÁBAN ÉRTÉKESÍTETT KISHASZONJÁRMŰVEIRE

  • A Nissan egyedülálló módon öt évre vagy 160 000 km-es futásteljesítményre szóló gyári garanciát ad benzines és dízelüzemű kishaszongépjárműveire
  • A garancia-ajánlat a 2015. szeptember 1. után Európában vásárolt Nissan kishaszongépjárművekre vonatkozik
  • A garancia és az országúti segélyszolgálat az érvényességi idő alatt a jármű eladása esetén az új tulajdonosra is átruházható

A Nissan a kishaszonjárművek kategóriájában Európában piacvezető innovációt vezet be. A 2015. szeptember 1-től megvásárolt benzines vagy dízelüzemű tehergépjárműveihez és furgonjaihoz öt évre vagy 160 000 km-es futásteljesítményre szóló gyári garanciát biztosít.

Díjnyertes kishaszongépjárműveinek megbízhatóságát demonstrálandó, a Nissan az új konstrukciót kiterjesztette az alkatrészek és karosszériaelemek átfogó körére a hajtáslánctól az akkumulátoron át egészen a fényezésig. A garancia a Nissan eredeti tartozékokra is kiterjed.

Ponz Pandikuthira, a Nissan Europe kishaszongépjármű részlegének igazgatója a következőket nyilatkozta: „A Nissannál nagy hagyománya van a kishaszongépjárművek gyártásának, most pedig az európai piacon is szeretnénk erősíteni jelenlétünket. Ügyfeleink igényeinek és preferenciáinak teljesítése, sőt túlszárnyalása kiemelt fontosságú számunkra. Innovatív öt éves gyári garanciánk bevezetését a kishaszon-gépjárműves ügyfeleink körében végzett alapos igényfelmérés előzte meg. A kishaszongépjárművek piacán egyedülálló garancia tökéletesen példázza, hogy a Nissan mennyire megbízik járművei minőségében, és jól mutatja, milyen elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy az európai ügyfeleink számára hosszan tartó, gondtalan használatot biztosítsunk."

A Nissan az európai piac egyik legszélesebb kishaszongépjármű-kínálatával rendelkezik, amelyben a jelenlegi népszerű Navara pick-up mellett a 2016 elejétől kapható új NP300, az NV200 és az NV400 furgon, valamint az NT400 Cabstar és az NT500 tehergépjármű is megtalálható. A különféle igényeket kielégítő Nissan furgonok és pick-upok praktikus rakteret és opcióként elérhető modern technológiákat - például tolatókamerát és NissanConnect navigációs rendszert - kínálnak. A márka kishaszongépjárművei hasznos megoldások széles tárházát kínálják, kivételesen jól irányíthatók, utasterük fokozott kényelmet biztosít a sofőr számára, ráadásul a sokoldalú platós és dobozos felépítményű járműveknek a fenntartása is olcsó.

Ha többet szeretne megtudni a Nissan egyedülálló öt éves gyári garanciájáról, látogasson el a www.nissan.hu weboldalra, vagy keresse fel a helyi Nissan haszongépjármű-kereskedést. A Nissan képzett haszongépjármű-szakértői segítenek megtalálni az igényeknek leginkább megfelelő járművet, annak élettartama során pedig szakértő szervizszolgáltatással és karbantartással segítik a gépjármű-tulajdonosokat.
 
*Az ügyfél által vásárolt, és hivatalos Nissan márkakereskedés vagy jóváhagyott Nissan javítóműhely által a Nissan gépjárműbe beszerelt alkatrészekre és tartozékokra vonatkozik, és a jármű garanciájával megegyező időszakra terjed ki. Egyes alkatrészek kivételt képeznek. Ezzel kapcsolatban tekintse meg a gyári garancia feltételeit.
Megjegyzés: az e-NV200 gyái garanciája továbbra is 5 év vagy 100 000 km az elektromos rendszer alkatrészeire, illetve 3 év vagy 100 000 km a jármű többi részére vonatkozóan.
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!