0
FIAT 500 3 ajtós és CABRIÓ változatban rendelhető - Duna Autó Zrt.
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 23-tól augusztus 27-ig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Szeptember 03-tól a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

FIAT Riva 500 3 ajtós és CABRIÓ változatban rendelhetőMegérkezett az új limitált szériás sorszámozott kiadású FIAT 500 3 ajtós és CABRIÓ változatban rendelhető modellünk!


 

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE
FIAT és a RIVA útjai ismét keresztezték egymást, a két olasz cég együttműködéséből pedig megszületett a világ legkisebb „yachtja", az 500 Riva. A nyitott és zárt karosszériával egyaránt megvásárolható mini exkluzív kivitelével tökéletesen idézi fel a Riva yachtok „Nap, tenger, öröm" életfilozófiáját.Az 500 Riva „Sera Blue" színű karosszériája például az Aquariva Super egyik jellegzetes fényezését idézi, ugyanúgy, ahogy az övvonal körül végigfutó, dupla „merülési csík". Az olasz apróság krómozott tükörházai, valamint az orrán és a gépházon elhelyezett krómdíszek szintén a motorcsónakok világát juttatják eszünkbe, a látványt a kéttónusú, 16 colos, 20 küllős felnik teszik teljessé. Végül, de nem utolsósorban feltétlen említést érdemelnek a karosszéria oldalán megjelenő +diszkrét faberakásos logók.A juharfából, kézzel készült Riva logó és fabetét a műszerfalon is megjelenik, sőt, a yachtok fedélzetéhez passzoló természetes hatású mahagóni a kormányon, a váltókaron és a küszöbön szintén feltűnik. A kulcs elfordításakor kék Riva felirat üdvözli a pilótát és az utasait a digitális műszerfalon, akik Poltrona Frau® bőrrel burkolt ülésekben foglalhatnak helyet. A kiegészítők sorát Sera Blue színű, kontrasztos varrású, puha szőnyegek zárják.Az 500 Riva felszereltsége minden igényt kielégít, a komplett biztonsági arzenál – hét légzsák, ESC, Hill Holder, vészfék-asszisztens - mellett széria a 7 colos, HD felbontású érintőképernyővel dolgozó Uconnect rendszer, mely olyan kényelmi szolgáltatásokat nyújt, mint a kéz nélküli telefonhasználat vagy az extraként rendelhető, Dr. Dre nevével fémjelzett, 440 watt teljesítményű, mélynyomóval szerelt Beats Audio™ hangrendszer.A korlátozott példányszámú Riva kiadáshoz az 500-as teljes motorkínálata elérhető, az Euro 6-os erőforrások a 69 lóerőtől 105 lóerőig tartó teljesítményskálát ölelik fel. Az alapot az 1.2 literes Fire egység jelenti, az apró benzinmotor akár ECO funkcióval és speciális aerodinamikai csomaggal is választható. Nála is kisebb a mindössze 0.9 literes, TwinAir kéthengeres benzines, ám teljesítménye a turbófeltöltőnek hála, jóval nagyobb – 85, illetve 105 lóerő. Dízelfronton a 95 lóerős, 1.3 Multijet aggregét teljesít szolgálatot. Motortól függően öt, hat vagy robotizált Dualogic váltó áll a vásárlók rendelkezésére.Miután mindezt megtudtuk a nemzetközi sajtótájékoztatón, majd jól laktunk a finom olasz falatokkal, várt ránk még egy Riva Iseo, melynek ugyan egyetlen kereke sincs, viszont annál jobban úszik. Mi ugyan nem vezethettük a 9 méter hosszú, nyitott motorcsónakot, de utasként is felejthetetlen élményt nyújtott a tengeri hajózásra is alkalmas, kifejezetten mozgékony és luxus felszereltségű Iseo.Napsütés, tenger, életöröm –ennél precízebben nehéz megfogalmazni, hogy mit nyújt a Riva. S ugyanezt az érzést kínálja aszfalton – tengerparton és bárhol másutt - az örökifjú 500-as is, különösen vászontetős, Riva kivitelben. Ebben nagyon jók az olaszok, mondhatni utolérhetetlenek...forrás: autosvilag.com
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!