0
Élre tört a Duna Autó szponzoráltja Fooldal, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020. május 30-án (szombaton) Márkakereskedéseink zárva tartanak.
Megértésüket köszönjük!

Élre tört a Duna Autó szponzoráltja

Június 22-23-án, a Hungaroringen megrendezett Kamion EB keretein belül rendezték meg a Swift Cup Europe harmadik fordulóját. Nagyon fontos hétvége volt ez a Duna Autó támogatását élvező Lengyel Ádám számára, mert a három futamból álló fordulón nagyon sok pontot lehetett szerezni, amivel újabb lehetőség nyílt meg előtte, hogy tovább növelje előnyét az OB abszolút értékelésében.A GFS Racing Team pilótája megnyerte az időmérőt, amiért rögtön egy ponttal gazdagodott is. Az élről indulva megnyerte az első versenyt, és a leggyorsabb kör idejét is a neve mellé írták, amiért szintén járt egy plusz pont.

A versenyszabályzat szerint a következő futam fordított rajtráccsal indult, vagyis Ádám a 8. pozícióból rajtolt. A verseny harmada a Safety Car mögött zajlott, emiatt Ádám csak a 3. helyig tudott felzárkózni. A futam végén azonban kapott egy 10 másodperces büntetést, mert sárga zászlós szektorban megfutotta a leggyorsabb időt, emiatt pedig visszacsúszott a 6. helyre.

A zárófutam szintén fordított rajtráccsal indult, Ádám a 3. rajtkockát bérelte ki. Innen indulva, mintegy 9 másodperces előnnyel nyerte meg a versenyt. A Hungaroringen nagyon sok pontot szerzett a Duna Autó szponzoráltja, mert a dobogós helyezések mellett minden futamon az övé volt a leggyorsabb versenykör is. Így a hétvége után már nem csak az OB-t vezeti, de az FIA 1.4 Turbo kategóriában is átvette a vezetést a bajnokságban. Gratulálunk!

Ádám legközelebb július 5-7-én, a SlovakiaRingen áll rajthoz a Duna Autó színeiben. További sok sikert kívánunk!Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!