768
- Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Divatos szabadidő autók - Mitsubishi ASX 1.6

A Mitsubishi az ASX változatával vesz részt a szabadidő autók között a vevők kegyeiért való vetélkedésben.

Mitsubishi ASXA Mitsubishi sem szeretne kimaradni a manapság oly divatos szabadidő autók térhódításának a kiszolgálásából.

Ezzel a gondolattal született meg az ASX… Hosszan sorolhatnánk számos hasonló típus, jellegében ugyanilyen autóját, de a lényeg úgyis a vásárlók kegyeinek megnyerése.

Valamivel mindig többet kell nyújtani a konkurenseknél. A Mitsubishi nem aprózta el az extrákat, első ajtónyitás után kellemes bőrillat üti meg az orrunkat (jó kezdés) és beülve hatalmas panorámatető próbál elkápráztatni, (ezt is láttuk már valahol!) és ha magunkhoz tértünk jön a nagyképernyős navigáció hifivel mélynyomóval, bluetooth csatlakozással. A vezetőülés motorosan állítható talán csak a memória funkció hiányzik. A hátul utazók sem panaszkodhatnak, a térkínálat és a kényelem is megfelelő. A műszerfal visszafogottan elegáns, semmi felesleges túldíszítés és mégis minden a helyén van, átlátható. 

Mitsubishi ASXA markáns orr rész vonzza a tekinteteket a magasan ülő projektoros lámpák hatásosan világítják be az utat. Tolatásunkat kamera segíti, ami este is jól használható.

Az autó stabilitását és fordulékonyságát külön kiemelném.  Az autónk szíve egy 1.6-os benzines erőforrás 117 lóerővel, minden fokozatban kellő nyomatékkal.  Sprint versenyre sajnos nem alkalmas, viszont hosszabb utakon 6.2 literes átlaggal beéri.


A város sűrűjében benyeli a 9 litert az intelligens START-STOP rendszer ellenére.  Vonzó lehet számunkra a Japán minőség és a régóta kedvelt márka a Mitsubishi.

Forrás: holvezessek.hu

Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!