0
Cupra - FC Barcelona partnerség Cupra, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
 
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy december 7-én, szombaton szalonjaink: 8:00 - 18:00 óráig, szervizeink: 7:00 - 15:30 óráig tartanak nyitva.

Cupra - FC Barcelona partnerség

Cupra elkötelezett a különböző sportok iránt. Mi mással is bizonyíthatná ezt a márka mint azzal, hogy szülővárosának legendás football csapatával az FC Barcelonával 5 éves partnerszerződést kötöttek, mint hivatalos Autó - és Mobilitási Szponzor.

Barcelona FC Barcelona és a Cuőra otthona is. mindketten hűen tükrözik a dinamikát és elkötelezettek a fiatal tehetségek támogatása mellett.

"Ez az innovatív együttműködés a világ egyik, ha nem a legjobb futball klubjával azt mutatja meg, hogy a CUPRA brand elkötelezett és a csúcsra akar törni. Továbbá ez a kapcsolat a CUPRA globalizációs terveit is nagyban elősegíti majd a megvalósulásban." mondta Luca de Meo, a SEAT elnöke és a CUPRA divízió vezetője.
Egy Cupra VIP Box kap helyet a Camp Nou stadionban az FC Barcelona meccsein. Mindemellett az FC Barcelona létesítményei a CUPRA márka mobilitási projektjének keretein belül tesztpályaként is működni fognak.
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!