0
Cipősdoboz akció - Duna Autó Zrt.
Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Cipősdoboz akció

Idén második alkalommal vállalkoztunk arra, hogy a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi Cipősdoboz akciójához csatlakozva minél több gyermek karácsonyát szépítsük meg közösen. Örömmel jelentjük, hogy ebben az évben a Škoda Duna Autó 177 db adománnyal teli cipősdobozt adhatunk a gyermekeknek! Ezúton is szeretnénk megköszönni kedves Ügyfeleinknek és Kollégánknak a hozzájárulást.


Mi a cipősdoboz akció?

Az eredetileg „Tízezer gyermek karácsonya” néven meghirdetett nemzetközi mozgalom ma már világszerte minden évben 6 milliónál is több csomagot gyűjt 95 országban.
December 1. és 18. között kereskedésünkben is várjuk a dobozokat, amiket az akció utolsó napján beletesszük egy ŠKODA gépjárműbe, és elvisszük a Cipősdoboz akció központi gyűjtőpontjába.
Csatlakozzon Ön is az adománygyűjtéshez, tegyük közösen szebbé a rászoruló gyerekek karácsonyát!


Mi kerülhet bele a cipősdobozba: játékok, iskolai eszközök, higiéniai eszközök, egyéb ajándéktárgyak
Semmiképpen ne tegyen bele: romlandó ételeket, konzervet, gyümölcsöt, folyékony dolgokat, törékeny tárgyakat, gyógyszereket, agresszivitásra késztető játékokat.
Csomagolja be ajándékát, írja rá jól feltűnő helyre, hogy milyen korosztályú fiúnak, lánynak készítette (pl.: fiú, 12) és juttassa el kereskedésünkbe a cipősdobozt december 18-ig.

Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!