0
Hyundai , BŐVÜL A HYUNDAI SUV CSALÁDJA dunaauto - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

BŐVÜL A HYUNDAI SUV CSALÁDJA

Jön a teljesen új Hyundai Kona!Fontos mérföldkő ez a Hyundai számára, mellyel 2021-ig első helyre akar kerülni Európában az ázsiai gépkocsigyártók között.A Kona elnevezés a Hawaii-szigetek Kona körzetéről származik, tükrözve a sziget energikus imázsát és egyedülálló életmódját.

A B-szegmens SUV a márka Európában forgalmazott SUV családjának negyedik tagja lesz a Grand Santa Fe, a Santa Fe és a Tucson után. Egy olyan haladó irányzatot képvisel, amely a modern vásárlók életstílusát tükrözi.A teljesen új Hyundai Kona fontos mérföldkő a márka számára, mellyel 2021-ig az első helyre akar kerülni Európában az ázsiai gépkocsigyártók között, 30 új modell és modellvariáns bevezetésével. Az első generációs Santa Fe 2001-es bevezetése óta eladott 1,4 millió SUV megbízhatóságára építve, a vadonatúj Hyundai Kona a szegmens méltó új szereplője.


A Kona név folytatja a gyártó SUV elnevezési stratégiáját földrajzi elnevezések alkalmazásával. A Hawaii-szigetek energikussága és egyedülálló életmódja jól illik a vadonatúj Hyundai Kona dinamikus karakteréhez.

A valódi SUV modern formaterve és prémium jellemzői erősítik a márka vonzerejét, felkeltve a leendő ügyfelek figyelmét. Az új modellel kapcsolatban hamarosan további hírekkel szolgálunk.

Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!