891
- Duna Autó Zrt.
Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Bár ritka, mint a fehér holló, egy Subarunál is előfordulhat - Szerviz visszahívás

A világ számos országában elindult a Subaru gyár szerviz visszahívási akciója. Az érintett modellek a 2003-2008-as Foresterek és a 2001-2007-es Imprezák. Ezeket az autókat azért kell visszahívni, mert a téli sózás az utakon korrodálja a lengőkarokat. Szervizünkben a gyári előírások szerint átvizsgálják a kocsit és itt kiderül, hogy elég-e a korrózióvédelem vagy szükséges az elem cseréje.
Ez a szerviz visszahívási akció is jól mutatja, hogy a Subaru gyár ügyfeleivel nemcsak addig törődik, amíg az újautó vásárlás folyik, hanem a megvétel után is kiemelkedő fontosságú az ügyfelek biztonságos utazása és az autókkal való hosszú távú elégedettség.

Nem csak a Subarusoknak, hanem minden gépkocsi tulajdonosnak fontos tudni azt, hogy amennyiben a gyártó kiértesítette a visszahívásról az érintettet, de az nem jelent meg a szervizben, baleset esetén a saját kára megtérítését nem kérheti, a gyártó viszont továbbra is felel a harmadik személynek okozott károkért (Noerr & Társai Ügyvédi iroda 2011. áprilisi hírlevél). Az autógyár felel azért, hogy ne veszélyeztesse a vásárló életét a terméke, viszont a gépkocsi tulajdonosa köteles betartani a karbantartási előírásokat. Egy gyári hibás kocsival okozott kárért mindenkor a gyártó a felelős, akkor is, ha a tulajdonos csak az importőrrel vagy a kereskedővel került kapcsolatba.

A Duna Autó Zrt. a visszahívási akció mellett kedvező ajánlatokkal is várja a Subaru tulajdonosokat. A szervizbe ellátogató ügyfeleknek teljes körű ingyenes átvizsgálást, az alkatrészekből 10%, a munkadíj és az olaj árából pedig 25% kedvezményt biztosítunk, amennyiben a gépjármű három évnél idősebb. A pontos feltételekről érdeklődjön a Duna Autó Zrt. Subaru márkaszervizében, vagy a www.dunaauto.hu weboldalon.

Jöjjön el a Duna Autó Zrt. Subaru márkaszervizébe Óbudára a Zay u. 24. szám alá, ahol tapasztalt munkatársaink magasan felszerelt műszaki és technikai háttérrel tudják átvizsgálni, és igény szerint megjavítani gépjárművét, hogy autóját mindig tökéletes műszaki állapotban tudhassa!

Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!