891
- Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Bár ritka, mint a fehér holló, egy Subarunál is előfordulhat - Szerviz visszahívás

A világ számos országában elindult a Subaru gyár szerviz visszahívási akciója. Az érintett modellek a 2003-2008-as Foresterek és a 2001-2007-es Imprezák. Ezeket az autókat azért kell visszahívni, mert a téli sózás az utakon korrodálja a lengőkarokat. Szervizünkben a gyári előírások szerint átvizsgálják a kocsit és itt kiderül, hogy elég-e a korrózióvédelem vagy szükséges az elem cseréje.
Ez a szerviz visszahívási akció is jól mutatja, hogy a Subaru gyár ügyfeleivel nemcsak addig törődik, amíg az újautó vásárlás folyik, hanem a megvétel után is kiemelkedő fontosságú az ügyfelek biztonságos utazása és az autókkal való hosszú távú elégedettség.

Nem csak a Subarusoknak, hanem minden gépkocsi tulajdonosnak fontos tudni azt, hogy amennyiben a gyártó kiértesítette a visszahívásról az érintettet, de az nem jelent meg a szervizben, baleset esetén a saját kára megtérítését nem kérheti, a gyártó viszont továbbra is felel a harmadik személynek okozott károkért (Noerr & Társai Ügyvédi iroda 2011. áprilisi hírlevél). Az autógyár felel azért, hogy ne veszélyeztesse a vásárló életét a terméke, viszont a gépkocsi tulajdonosa köteles betartani a karbantartási előírásokat. Egy gyári hibás kocsival okozott kárért mindenkor a gyártó a felelős, akkor is, ha a tulajdonos csak az importőrrel vagy a kereskedővel került kapcsolatba.

A Duna Autó Zrt. a visszahívási akció mellett kedvező ajánlatokkal is várja a Subaru tulajdonosokat. A szervizbe ellátogató ügyfeleknek teljes körű ingyenes átvizsgálást, az alkatrészekből 10%, a munkadíj és az olaj árából pedig 25% kedvezményt biztosítunk, amennyiben a gépjármű három évnél idősebb. A pontos feltételekről érdeklődjön a Duna Autó Zrt. Subaru márkaszervizében, vagy a www.dunaauto.hu weboldalon.

Jöjjön el a Duna Autó Zrt. Subaru márkaszervizébe Óbudára a Zay u. 24. szám alá, ahol tapasztalt munkatársaink magasan felszerelt műszaki és technikai háttérrel tudják átvizsgálni, és igény szerint megjavítani gépjárművét, hogy autóját mindig tökéletes műszaki állapotban tudhassa!

Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!