0
Az új Renault Kangoo Van lett az Év Nemzetközi Haszonjárműve Renault, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 23-tól augusztus 27-ig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Szeptember 03-tól a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Az új Renault Kangoo Van lett az Év Nemzetközi Haszonjárműve

  • A 24 európai újságíróból álló zsűri a vadonatúj Renault Kangoo furgont választotta a 2022-es év nemzetközi furgonjának (IVOTY) .
  • A Renault legújabb innovatív kisteherautóját, valamint az új Mercedes-Benz Citan-t ítélték a legjobb haszongépjárműveknek, a 14 haszonjármű közül.
  • A legújabb modell egy olyan páratlan innovációval büszkélkedhet, amely épp oly okos mint amilyen hasznos is: Ez, az „Open Sesame by Renault” oldalsó ajtó, amely 1,45 méter széles hozzáférést biztosít a rakodás során.
  • A vadonatúj KangooVan a Renault maubeuge-i gyárában készült.

A lyoni Solutrans szakkiállításon Jarlath Sweeney, az IVOTY zsűrijének elnöke átadta Mark Sutcliffe-nek, a Renault-csoport LCV üzletágát vezető elnökhelyettesének a 2022-es Az Év Nemzetközi Haszongépjárműve díjat az új Kangoo furgonért. A 24 kereskedelmi, ipari és szállítójárművekre szakosodott vezető újságíró, 11 különböző márka, 14 nemrégiben megjelent furgonja közül választhatott.

Az IVOTY zsűri szerint a díj fő kritériuma a járművek olyan tulajdonságai voltak, mint a hatékonyság, a biztonság, a fenntarthatóság illetve a környezetvédelmi normák. Ez volt a negyedik alkalom, hogy a Renault egyik haszongépjárműve zsebelhette be a díjat: Master (1998), Trafic (2002), és a Kangoo ZE (2012).

"Szeretnék köszönetet mondani az egész európai zsűrinek, hogy a vadonatúj Renault Kangoo furgont választották Az év nemzetközi furgonjának 2022-nek. Ez a díj, amelyet a Renault nagyra tart, nagy büszkeség a csapataink számára. Jutalom a sok erőfeszítésért, egy kisteherautó tervezésében és gyártásában a legmagasabb minőségi szabványok szerint, továbbá, a piacon egyedülálló innovációkat úgy tervezték, hogy javítsák professzionális ügyfeleink mindennapi életét. Ez a rangos díj a Renault 120 éves innovációjának legújabb elismerése a könnyű haszongépjárművek szegmensében."  Nyilatkozta Mark Sutcliffe a díj átvétele alkalmával.


ÚJ KANGOO VAN, AZ INNOVATÍV VAN
A vadonatúj Kangoo furgon főként vállalati flottáknak, kereskedőknek és nagy igényekkel rendelkező cégtulajdonosoknak szól, akik olyan személyre szabott járművet keresnek, amely a legújabb technológiával és innovációval büszkélkedhet. Az innovatív, sportos és dinamikus stílusú furgon a következőket tartalmazza:
  • Könnyű rakodás az „Open Sesame by Renault” néven ismert innovációnak köszönhetően; A B-oszlop eltávolításával immár a piacon a legnagyobb jobb oldali nyílással rendelkezik, amelynek szélessége 1,45 méter. A jobb kihasználtság érdekében bekerült az „Easy Inside Rack”, egy behúzható belső rész, amely hosszú tárgyak biztonságos tárolására szolgál.
  • Kategóriájában a legjobbnak számító tulajdonságai az akár 3,9 m3 tárolókapacitás, a 600 kg-os maximális hasznos teherbírás, amely opcionális extraként 800 kg-ra növelhető, és az 1500 kg-os vontatási kapacitás.
  • Modern, kifinomult és ergonomikus belső tér jobb hő- és akusztikai kényelem, 60 literes tárolóhely és akár három felnőtt számára is rendelhető ülések. Ezzel a konfigurációval, a fülke, a középső háttámla lehajtásával akár egy mobil irodává is átalakítható.
  • Legújabb generációs ADAS rendszer, köztük az aktív vészfékezés, az adaptív sebességtartó automatika és a sávtartó asszisztens teszi még biztonságosabbá a midnennapokat.
  • Hatékony 1,3 TCe benzin- és 1,5 Blue dCi dízelmotorokkal, 6-fokozatú kézi vagy 7-fokozatú EDC automata sebességváltókkal érhetó el a modell.
A vadonatúj Kangoo Van elektromos modellje 2022 tavaszán lesz elérhető.

A MAUBEUGE GYÁR, A KIVÁLÓSÁG KÖZPONTJA
Az észak-franciaországi Maubeuge-ban található Renault gyár 1997 óta a Kangoo zászlóshajója. A vadonatúj Kangoo haszonjárművek és kisteherautók, valamint a Mercedes-Benz és a Nissan partnermárkák járművei gyártásának iparosítása, valamint a lehető legmagasabb színvonalú gyártás garantálása érdekében a Renault 450 millió eurót fektetett be a gyár fejlesztésébe: új High Speed ​​XXL préssor a nagyon nagy alkatrészek bélyegzésére, 630 új lemezrobot, új felhordó robotok és új festékminőség-ellenőrző sor került beszerzésre. A gyárat új akkumulátor-összeszerelő műhellyel is felszerelték, hogy felkészüljenek a vadonatúj Kangoo Van elektromos modelljének érkezésére, amelyet 2022 tavaszától fogunk árulni.

RENAULT KANGOO, EGY IGAZI SIKERTÖRTÉNET
1997-es indulása óta a Renault 4,3 millió Kangoo-t gyártott le világszerte, mind személy-, mind haszonjármű-változatban, három generáción keresztül. A Maubeuge fő gyártóüzem mellett, a Kangoo-t az argentin Córdobában található Santa Isabel gyárban is gyártották.


Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!