56
Az Alfa Romeo a 2015. évi Dubai Autószalonon - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Az Alfa Romeo a 2015. évi Dubai Autószalonon

Az Alfa Romeo standjának főszereplője az új Giulia legendás Quadrifoglio csúcsváltozata, amely a márka új filozófiájának és a 'la meccanica delle emozioni' koncepció tökéletes érvényre juttatásának az ideális elegye.

Most először látható az új Giulia közel-keleti és afrikai autókiállításon, amely idén június 24-én, az Alfa Romeo 105. évfordulóján tartotta világpremierjét az Arese-i (Milanó, Olaszország) történeti múzeumában, amely a márka tiszteletére ismét megnyitotta kapuit a nagyközönségnek, bemutatva az Alfa Romeo leghíresebb, leginnovatívabb alkotásait.

A nagyteljesítményű, 510 lóerős, hathengeres 2,9 literes benzines turbómotort a Ferrari technológiájának és szakértelmének felhasználásával hozták létre, amely lélegzetelállító menettulajdonságokkal ruházza fel a Giulia Quadrifoglio modellt: 307 km/óra végsebesség, mindössze 3,9 másodperces gyorsulás álló helyzetből 100 km/órára, a motor legnagyobb forgatónyomatéka 600 Nm. Kiemelkedő teljesítmény, a megszokott környezetbarát kiadásban: a Giulia károsanyag-kibocsátás terén is kategóriája legjobb képviselője (198g/km CO2).

Szintén a reflektorfénybe kívánkozik a lenyűgöző Alfa Romeo 4C, a márka újkori legendája, amely kupé és Spider kivitelben testesíti meg a minden Alfa Romeo génjeiben ott rejlő sportos karaktert. Az optimális teljesítmény és a tökéletes mérnöki mestermunka találkozásából a létező legintenzívebb vezetési élmény jön létre, lélegzetelállító köntösben.
A standon helyet kap még a Giulietta legendás Quadrifoglio emblémával ékesített kivitele: a zöld négylevelű lóhere 1923 óta jelöli a legnagyobb teljesítményre képes Alfa Romeo modelleket.

Az Alfa Romeo standjának ékszere az a különleges 4C Coupé tanulmányautó, amely az Alfa Romeo márka, illetve a Garage Italia Customs közötti együttműködésnek köszönhetően jött létre. A Lapo Elkann által létrehozott vállalata a megrendelők egyedi igényeihez igazodó, testre szabott átalakítási projekteket végez. A kiállított 4C modell külső megjelenését egy különleges, átmenetes matt gyöngyház fényezés határozza meg, amely a fekete, szénszálas tetőtől kiindulva megy át a karosszéria alján látható 'Accursio' vörösbe. A gépházfedélen ugyanezekkel az árnyalatokkal találkozhatunk, így teljes a hatás, miközben az új, színezetlen hátsó ablakon keresztül akadálytalanul érvényesülnek a színek és a kifinomult műszaki tartalom. Az Alcantara borítás használata még exkluzívabbá teszi az autó megjelenését: feketében és pirosban az üléseken, az ajtópaneleken, a tetőkereteken és a műszerfalon, valamint egy különleges árnyalattal az A-oszlopokon. A Garage Italia Customs által megvalósított 4C Coupè az olasz kézműves ipar kiválóságának modern, globális evolúcióját testesíti meg: az Alfa Romeo 4C volánja mögött egy egyedülálló és utánozhatatlan élményt biztosít vezetőjének.
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!