0
Autót hozott a fa alá a Duna Autó és a Telekom közös játéka - Duna Autó Zrt.
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 23-tól augusztus 27-ig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Szeptember 03-tól a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Autót hozott a fa alá a Duna Autó és a Telekom közös játéka

Budapest, 2016. december 23. – Ma délelőtt ünnepélyesen átadták a győztesnek azt a közel öt millió forint értékű nyereményautót, melyet a Telekom és a Duna Autó Zrt. közös karácsonyi játékában lehetett megnyerni. A Škoda Rapid Spaceback típusú személyautót Bordács Miklós vihette haza. Az autó nagyon jó helyre került, a sorsolást követően ugyanis kiderült, hogy a nyertesnek nemrég lopták el szintén Škoda típusú autóját, egy Škoda Octavia-t. „Az Autót a fa alá nyereményjátékunk nagyon sok érdeklődött vonzott, hiszen egy számos extrával felszerelt Škoda Rapid-ot lehetett megnyerni, melynek jelenlegi piaci ára közel ötmillió forint” – tájékoztatott Szabó Emese, a Duna Autó Zrt. kereskedelmi igazgatója.


A nyereményjátékra 2016. november 2. és 2016. december 18. között lehetett regisztrálni, a sorolásra pedig december 19-én került sor. A részvételhez a játékosoknak egy személyre szóló ajánlatot kellett meghallatniuk a telekommunikációs társaság értékesítőitől személyesen, vagy telefonon. Ezt követően a résztvevőknek 3 kérdést kellett megválaszolniuk. Ha a megadott kérdésekre helyesen feleltek, akkor bekerülhettek a nyereményjátékba, melyen egy extra felszereltségű Škoda Rapid Spaceback típusú autót lehetett megnyerni.


„A Škoda Rapid Spaceback ideális családi autó, hiszen nagy, 415 literes csomagtérrel rendelkezik, mely a hátsó ülések lehajtásával 1380 literre növelhető. Emiatt és további számtalan előnyös tulajdonságai miatt kiemelten keresett modellnek számít a piacon” – hívta fel a figyelmet Benyovszky Gábor, a Duna Autó Zrt. értékesítése vezetője. Hozzátette: a márka rajongóknak az új Škoda Kodiaq-ra sem kell sokat várniuk, a Duna Autónál már előjegyezhető a cseh márka új SUV-ja.

Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!