0
Autó, mindenkinek: bemutatkozik az új generációs Hyundai i30 dunaauto - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Autó, mindenkinek: bemutatkozik az új generációs Hyundai i30

Az új generációs i30 kiemelkedő értéket képvisel az egyedülálló és családos ügyfelek, idősek és fiatalok számára egyaránt. Intelligens, örömteli alternatíva azok számára, akik vonzó formatervet, takarékos és dinamikus közlekedési eszközt, valamint teljes körű biztonsági szolgáltatási csomagot keresnek. Az autó minőségét és megbízhatóságát az iparágban teljességgel egyedülálló, ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia szavatolja.

Az új generációs i30 olyan kapcsolódási funkciókkal demokratizálja a technológiát, mint az Apple CarPlay, az Android Auto, vagy a vezeték nélküli töltőrendszer, amelyek mindegyike még kényelmesebbé, biztonságosabbá és praktikusabbá teszi az okostelefonok használatát vezetés közben. A legmodernebb aktív biztonsági rendszerek, mint az önműködő vészfékrendszer, az intelligens sebességtartó automata, a sávelhagyást gátló rendszer, az éberségfigyelő rendszer, vagy a holttér-felügyelet kényelmesebbé teszi az utazást, így az új generációs i30 fedélzetén még élvezetesebben telik az idő.A hajtáslánc-választék méretcsökkentett turbómotorokból áll, amelyek takarékosabbak, egyben jobb gázreakciókkal örvendeztetnek. Az ügyfelek háromféle benzinmotor, valamint egy 1,6 literes turbódízel erőforrás háromféle teljesítményszintű kivitele közül választhatnak, akár 89 g/km CO2-kibocsátással (célérték). Az új generációs i30 az első olyan Hyundai modell, amely megkapta az új négyhengeres turbómotort, a 140 lóerős 1.4 T-GDI erőforrást.

„Az autó egy büszke kiáltvány!” - mondta Peter Schreyer, a Hyundai Motor Group elnöke és vezető formatervezője. „Az új generációs i30 vezeti be a Hyundai frissen kialakított, új hűtőmaszkját; úgy nevezzük, kaszkád rács. Ez lesz a Hyundai új arculatának fő eleme."


Az új generációs i30 több egyetlen modellnél. Egy teljes modellcsaládként lép színre, amelynek egyedi tagjait a minden karosszériatípusnál harmonikus, időtlen, kiegyensúlyozott formaterv köti össze. A család minden tagja tökéletesen megfelel a vásárlók igényeinek - akár eleganciára, akár izgalmakra vágynak. Az új generációs i30 modellcsaládban jelenik meg először a Hyundai Motor N márkája alá tartozó, 2017-től gyártott nagyteljesítményű modellváltozat.

A tágasság, a kiváló kilátás és a kényelem érzéki, magabiztos megjelenéssel párosul. Az új generációs i30 az utasoknak és csomagjaiknak egyaránt bőséges helyet kínál, a sportos megjelenés nem követel kompromisszumot a tágasság terén. Az i30 minden utasának a kategória legjobb helykínálatát biztosítja, ezáltal különösen kényelmes utazási élményt kínál. A térérzetet tovább javítja az opciós panoráma napfénytető, amely billentve és eltolva is nyitható.Az i30 elülső ütközésre figyelmeztető rendszerrel (FCWS) kiegészített önműködő vészfékrendszert (AEB) is kapott: ez a fejlett, aktív biztonsági rendszer figyelmezteti a vezetőt a vészhelyzetekre, és szükség esetén önállóan működteti a fékrendszert. Az új generációs i30 utasterében összesen hét darab légzsák található, köztük egy vezető oldali térdlégzsák. Az alapkivitelben kínált hat légzsákon (2 elülső, 2 oldalsó, valamint 2, az első és hátsó üléssoron utazókat egyaránt óvó függönylégzsák) túl elérhető a vezető oldali térdlégzsák is, amely frontális ütközés esetén kínál fokozott biztonságot.
Az új generációs i30 a Hyundai Motor Manufacturing Czech üzemében, a csehországi Nošovicében készül.

2017-ben érkezik.

hyundai.hu
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!