2041
A vadonatúj Subaru FORESTER 5 csillagos értékelést kapott az Euro NCAP töréstesztjén - Duna Autó Zrt.
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 23-tól augusztus 27-ig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Szeptember 03-tól a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

A vadonatúj Subaru FORESTER 5 csillagos értékelést kapott az Euro NCAP töréstesztjén

A Subaru Europe nv/sa, a Subaru autókat gyártó japán Fuji Heavy Industries Ltd. (FH) európai leányvállalata bejelentette, hogy a vadonatúj FORESTER (Subaru Forester 2.0i-L, balkormányos, európai specifikáció) a legmagasabb, ötcsillagos értékelést kapta az Európai Új Gépjármű Értékelő Program (Euro NCAP)* 2012-es általános biztonsági vizsgálatán.

A 2012-es teszt során bebizonyosodott, hogy az új Forester az Euro NCAP újabb és szigorúbb előírásainak is kiválóan megfelel. A 2009 óta összetettebb és szigorúbb értékelési rendszerben az Euro NCAP a “Felnőtt utasok védelme”, a “Gyermekek védelme”, a “Gyalogosvédelem” és a “Biztonsági segédberendezések” kategóriában is pontoz. A vadonatúj Forester mind a négy területen jól teljesített. Az oldalütközéses vizsgálaton az autó maximális pontszámot kapott minden testrész védelmére, és az első lökhárító is a legmagasabb értékelést szerezte a gyalogosvédelem szempontjából. A Subaru továbbfejlesztette különleges “gyűrű alakú karosszéria-megerősítési struktúrájának” energiaelnyelő képességét. A még több nagy szakítószilárdságú acéllemezt tartalmazó szerkezet csökkenti az autó tömegét, ugyanakkor pedig nagyobb ütközés- és utasbiztonságot jelent, bármilyen irányból érkező behatások esetében.

1997-es bemutatása óta a Forester világszerte számos elismerést szerzett már kitűnő vezethetőségéért és rugózási kényelméért, a rossz utakon nyújtott teljesítményéért és azért, mert bármilyen időjárási viszonyok között kiválóan használható. A Forester negyedik generációja is megtartotta a Subaru egyedi Szimmetrikus AWD (összkerékhajtású) hajtásláncát, emellett azonban az autó számos fejlesztésen esett át, hogy tökéletesen megfeleljen a mai SUV-vásárlók elvárásainak. A Subaru célja, hogy a modell a családi kirándulások megbízható és szórakoztató segítőtársává váljon, emellett pedig keveset fogyasszon és teljes körű biztonságot kínáljon utasainak.
A vadonatúj Forester a Subaru márka “Magabiztosság az utakon” járműfejlesztési alapelvét testesíti meg. A Subaru arra törekszik, hogy az “Élvezet és Nyugalom” hangulatát sugalló autókat alkosson, amelyek összhangban állnak vásárlói értékítéletével és életstílusával.
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!