0
A Renault bemutatja: Új Renault MEGANE R.S. Renault, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 23-tól augusztus 27-ig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Szeptember 03-tól a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

A Renault bemutatja: Új Renault MEGANE R.S.

A Renault bemutatja: Új Renault MEGANE R.S.
A sportautó, ami még izgalmasabbá teszi a mindennapokat!

Szeretné közelebbről megismerni az Új MEGANE R.S. modellünket még az autó megjelenése előtt?

Egy ikonikus kialakítású sportatutó...

Az adrenalin íze! Karakteres kialakítás, F1 típusú lökhárító, csillogó hűtőrács, nagy méretű sárfogók, sport alváz... Az exkluzív, Formula-1 ihletésű elemek igazán sportossá varázsolják az Új MEGANE megjelenését. Speciális, váltófülekkel ellátott R.S. kormány, egyedi karbonszürke színek, alumíniumpedál és rövid sebességváltó kar... Helyezkedjen el a sportos pilótafülkében, majd foglalja el helyét a startvonalnál.

... exkluzív technológiák...

A technológiai megoldások kiváló teljesítményt biztosítanak! A 10,2’’-os, személyre szabható digitális műszeregységen és a 9,3“-os EASY LINK kijelzőn (ahová akár okostelefonját is tükrözheti) megismerheti, hogy a Renault Sport mérnökei szaktudásukkal milyen innovációkat fejlesztettek ki. Teljesítmény, ügyesség és dinamizmus… az Új MEGANE R.S. egyedi vezetési élményt biztosít. Ez aztán tényleg sportos vezetés!

.. a kompromisszumok nélküli vezetési élményért.

Válassza a teljesítményt, de ne adja fel a kényelmet sem! 1,8 literes, közvetlen befecskendezésű, 300 lóerős, a Formula 1-es technológiákon alapuló motor, 4CONTROL technológia, 4 hidraulikus véghelyzeti ütközővel ellátott lengéscsillapító, sport alváz és szeleppel ellátott mechanikus kipufogórendszer - az Új MEGANE R.S kiváló úttartást, továbbfejlesztett kezelhetőséget és megújult vezetési élményt biztosít.


Új MEGANE R.S. Trophy

Döntse meg az összes rekordot!

Teljesítmény, precízió, élvezet... Lépjen be a kiváló teljesítmény világába! A Cup futóművel, az 1,8 literes és 300 lóerős motorral, illetve az exkluzív dizájnnal és a csúcstechnológiás megoldásokkal az Új MEGANE R.S. Trophy minden elemében azt üzeni: szenvedélyünk az autósport. Készen áll a kalandra?
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!