0
A PEUGEOT MEGDUPLÁZZA AZ ELEKTROMOS AUTÓKRA IGÉNYELHETŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁST - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

A PEUGEOT MEGDUPLÁZZA AZ ELEKTROMOS AUTÓKRA IGÉNYELHETŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁST

A Nemzetgazdasági Minisztérium által kiírt pályázat keretében elérhető állami támogatást a Peugeot akár további 1,5 millió Ft kedvezménnyel egészíti ki, amellyel az egyik legkedvezőbb áru, teljes értékű elektromos autóját kínálja a magyar piacon.

A Nemzetgazdasági Minisztérium által kiírt pályázat keretében az elektromos autókra maximálisan elérhető 1,5 millió Ft-os állami támogatáshoz a Peugeot hazai importőre az elektromos iOn modelljéhez további 1,5 millió Ft kedvezményt ad, így a városi kisautó már bruttó 5 600 000 Ft-tól elérhető. A piac legkedvezőbb ára mellé gazdag felszereltség társul, hiszen az iOn alapfelszereltsége tartalmazza a klímaberendezést, a Bluetooth telefonkihangosítót és a könnyűfém keréktárcsákat is.

A Peugeot jó ideje kutatja azokat az új technikákat, amelyek választ adhatnak napjaink környezetvédelmi kihívásaira és az ügyfelek eltérő igényeire, elvárásaira.
A Peugeot nem csupán néhány lelkes kalandvágyónak szánja a száz százalékos elektromos iOn kisautót, hanem magánszemélyekből, vállakozásokból és vállalatokból álló, modern és igényes vevőkörnek, amelynek tagjai meggyőződéssel, elkötelezetten képviselik a környezetvédelmet.
A lítium-ion akkumulátornak és a fékezési energia visszanyerésének köszönhetően a maximálisan megtehető táv 150 km, ami tökéletesen megfelel a városban közlekedő autósok szükségleteinek.

Az iOn ideális társ a városi és a városkörnyéki közlekedéshez. Az elektromos szervokormánynak és a kicsi fordulókörnek köszönhetően az iOn könnyen tartja a városi közlekedés ritmusát, míg autópályán akár 130 km/h sebességre is képes felgyorsulni. A fürge, jól vezethető és kompakt –
3,38 m hosszú és 1,47 m széles – kisautóval kiválóan lehet manőverezni a belváros szűk utcáiban.
A magas építésnek és a 2,55 m-es tengelytávnak köszönhetően tágas az utastér, négy felnőtt kényelmesen utazhat benne.

A Peugeot az iOn mellett az elektromos Partner furgonra is kidolgozott egy vonzó ajánlatot, az állami támogatás felett további 9%-os kedvezményt kínálva ügyfeleinek. A Partner L1 Electric változat kedvezményekkel csökkentett, a maximális állami támogatást is tartalmazó nettó ára
5 853 000 Ft
. A 695 kg-os hasznos teherbírású, 3,3 m3 rakterű Partner furgon egy feltöltéssel 170 km-t képes megtenni, így kiváló és egyben környezetkímélő megoldást jelent a városi áruszállításra.

A környezetet kevéssé szennyező elektromos autók hazai térnyerését mostantól nem csak az alacsony üzemeltetési és fenntartási költségek, hanem az elérhetőbb ár is segíteni fogja. A Peugeot által kidolgozott ajánlatok mind a városi kisautót, mind a kis áruszállítót kereső magán- és céges ügyfelek számára megfontolandó, környezetkímélő megoldást jelentenek.

PEUGEOT
A vezetés felemelő élményét középpontba helyező, örömteli vezetés, méltóságteljes formaterv, megalkuvás nélküli minőség – ez a márka kötelezettségvállalása az ügyfelekkel szemben, és ez alapozza meg azt az érzést is, amelyet a PEUGEOT járművek ébresztenek tulajdonosukban.
A PEUGEOT, amely a világ közel 160 országában több mint 10.000 értékesítési ponton keresztül forgalmazza termékeit, 2015-ben 4,6 százalékkal növelte eladásait és 1.710.000 járművet értékesített világszerte. A PEUGEOT mindenütt az igényességet, az eleganciát és az érzelmet ötvözi. Arra törekszik, hogy az általános termékpalettát kínáló gyártók között világelső legyen modelljei magasabbra pozicionálásának köszönhetően.
Az 1889-ben útjára indult márka története idén a 2008 DKR versenyautó Dakaron elért győzelmének köszönhetően újabb fejezettel gazdagodott.
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!