0
A Honda CR-V Hybrid lett az év családi autója Honda, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

A Honda CR-V Hybrid lett az év családi autója

A Honda CR-V Hybrid győzött a magyar év autója 2021 verseny családi autó kategóriájában


Idén először nevezett be a Magyar Év Autója versenyre a Honda Magyarországi Fióktelepe, rögtön három modellel.

Kisautó kategóriában a vadonatúj hibrid Jazz-t jelölte, Családi autó kategóriában a hibrid CR-V-t, míg az Év Zöld autója díjért a Honda e szállhatott harcba.

Az Autós Nagykoalíció és a Járműipar.hu által szervezett megmérettetésre 22 márka 48 jelölést adott le, melyet hat kategóriába soroltak és hirdettek győztest. Csak olyan modelleket lehetett nevezni, melyek az adott évben forgalmazásra kerültek hazánkban és amit az öt főből álló szakmai zsűri ki is tudott próbálni.

A bizottság vizsgálta a fogyasztást (mért, illetve becsült), értéktartást (Eurotax), árat, kényelmet, praktikumot, biztonságot, küllemet, technikát/technológiát, dinamizmust, sőt, még a garanciális lehetőségeket is.

A Családi autó kategória nyertese a szakmai zsűri értékelése alapján az újragondolt, átrajzolt és tovább fejlesztett, valamint hatékony és reszponzív hibrid hajtáslánccal ellátott Honda CR-V e:HEV lett.

További információkért a Honda CR-V Hybridről kattintson a képre!
 
 

Dobogós, második helyen végzett Kisautó kategóriájában a kompakt, de tágas belső térrel,  fejlett e:HEV hajtáslánccal és modern, lendületes formavilággal  rendelkező Jazz e:HEV.

Az Év Zöld autója 2021 díjra két kategóriában nevezhették az importőrök és az autógyártók az autóikat. Egyetlen kritériumnak kellett ezeknek megfelelniük: kevesebb mint 50 gramm/kilométer lehet a szén-dioxid-kibocsátásuk.

A hibridek között – mind plug-in, azaz konnektorból tölthető hibridek -hét modell indult, ezek közül – a nagyszámú jelölés miatt – két győztest hirdetett ki a zsűri. A hibridek többsége szabadidő-autó.


Szintén két győztest választottak a szakmai zsűri tagjai a villanyautó-kategóriában, amelyben kilenc elektromos autó indult a díjért.

A Honda e városi kisautó, sajnos nem került föl a dobogóra, de ennek ellenére továbbra is sokak kedvence marad.
 
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!