0
A Hitachi autóipari rendszereket fejlesztő üzletága és a Honda közös vállalatot hoz létre elektromotorok gyártására - Duna Autó Zrt.
Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020. március 17-től a járványügyi kormányrendeletnek megfelelően, megváltozott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre: Márkakereskedéseink munkanapokon 8.00-15.00 között , szervizeink pedig 7.00-15.30 között tartanak nyitva. Szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük!

A Hitachi autóipari rendszereket fejlesztő üzletága és a Honda közös vállalatot hoz létre elektromotorok gyártására

A Hitachi Automotive Systems, Ltd. és a Honda Motor Co., Ltd. egy új, közös vállalat létrehozását jelentette be. Az Ibaraki prefektúrában, azon belül is Hitachinaka-shi városban működő egység feladata az elektromos járművek erőforrásainak fejlesztése, gyártása, valamint értékesítése lesz.

A 2017. február 3-án aláírt, majd február 7-én nyilvánosságra hozott Egyetértési Nyilatkozat nyomán a két cég hosszas egyeztetéseket folytatott, melyek eredményeként március 24-én megállapodtak az új üzem létrehozásának előkészítéséről. Ibaraki régió vezetése – felismerve a projekt fontosságát – pénzügyi forrást biztosít a társuláshoz, hogy „támogassa új vállalati központok létrejöttét” a prefektúrán belül.

Az autógyárak részéről világszerte egyre nagyobb a kereslet a villanymotorok iránt, az új társaság – a két anyacég gyártói tapasztalatát felhasználva – ezt az igényt szeretné kielégíteni.

A Hitachi Automotive Systems, Ltd.

A Hitachi Automotive Systems Ltd., a tokiói székhelyű Hitachi, Ltd. saját tulajdonú leányvállalata. A cég főtevékenysége járműipari és közlekedési egységek, nehézipari gépek és rendszerek fejlesztése, gyártása, karbantartása, valamint értékesítése, továbbá szerteágazó autóipari rendszerek előállítása, mint például motorvezérlők, elektromos hajtásláncok, menetdinamikai és információs rendszerek. További részletekért, kérjük, keresse fel a vállalat weboldalát a következő címen: http://www.hitachi-automotive.co.jp/en/

A Honda Motor Co., Ltd.

A Honda Motor Co. (NYSE: HMC) világszerte személyautók, motorkerékpárok, erő- és repülőgépek tervezésével, gyártásával, illetve értékesítésével foglalkozik. A három fő termékcsaládban évente közel 28 millió erőforrás készül, ezzel a Honda globális piacvezető a hajtásláncok és elektromos autóipari technológiák területén. Partnereivel közösen világszerte 27 országban, 60 gyáregységgel és több mint 208 ezer alkalmazottal állít elő termékeket.

Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!