0
A főépület korszerűsítése dunaauto zrt az autovaros - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

A főépület korszerűsítése

Volán telepből autókereskedés? Nem is akármilyen. 13 márkakereskedés, mely hamarosan 15-re bővül és 18 márkaszerviz. Ez az autóváros palettája. Idén betöltöttük a 28-ik életévünket és ennek méltó megünnepléséhez kezdetét vette egy megújulási folyamat. Felújítási munkálatokat végeztünk és végzünk folyamatosan, hogy ügyfeleinket minél magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni.
 
Az idei év első felében a kollégák munkakörülményeinek javítása és az energiatakarékosság jegyében megújítottuk főépületünket.A 60-as évek technológiai elvárásai szerint készült épület korszerűsítését a hőszigeteléssel és a nyílászárók cseréjével kezdtük.
A nyílászárók a mai kor követelményeinek megfelelően lettek kicserélve, a falazat pedig 8 cm-es grafitos hőszigetelést kapott. Az épület azonban nem csak hő technikai felújításon esett át, hanem a külső falazatokról lekerültek az egyedi, sokszor ad hoc módon telepített klímaberendezések. A klimatizálást a jövőben a kétemeletes irodaépület tetejére telepített Fujitsu központi klímaberendezések oldják meg. A berendezések vezérlőközpontja helyiségenként tudja mérni a felhasznált energiát. Alkalmas arra, hogy a hőmérséklet egy előre meghatározott tartományban legyen állítható.  Ezen berendezések termikus körfolyamatai megfordítható, ezért a mai kor legkorszerűbb technikájával oldják meg a hűtést és a fűtést egyaránt.
Hűtési oldalon minimum hőmérsékletként 25 fokot engedélyeztünk, melyet várhatóan a jövő évben 24 fokra csökkentünk. Fűtési oldalon 22 fokban határoztuk meg a hőmérsékletet. A hőszivattyús működésnek köszönhetően az energiát, illetve az energia egy részét a levegőből nyerik ki. Fűtés szempontjából a kiépített rendszer -5 fokig biztosan hatékonyabban fűt, minta a gázkazánok.
 
Az említett gázfűtéshez képest ez a levegős- hőszivattyús rendszer 5%-os, a hőszigetelés 20-25%-os energia megtakarítást biztosít számunkra.
 
A továbbiakban sor kerül új szalonjaink építésére és a „régi” szalonjaink korszerűsítésére.Térjen be hozzánk és legyen részese a folyamatos fejlődésnek.  A felújítási munkálatok ideje alatt is zavartalan nyitva tartással várjuk kedves Ügyfeleinket! Bízunk abban, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között köszönthetjük!

Galéria


Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!