0
A Duna Autó csapata nyáron sem pihent Fooldal, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
 

A Duna Autó csapata nyáron sem pihent

Mozgalmas nyarat tudhatunk a hátunk mögött, hiszen szinte nem volt olyan hétvége, amikor a Duna Autó ne képviseltette volna magát egy-egy rendezvényen.

Nyárnyitóként a tahitótfalui Eperfesztiválon kezdtünk, június 8-10-én, ahol egy Peugeot Boxert, egy Fiat Doblót, valamint egy Suzuki Swiftet állítottunk ki.

Ha foci VB, akkor Hyundai. A Római part egyik legpatinásabb étterménél, aHely nevű pub kerthelyiségében állítottunk ki egy i30-ast, illetve egy Tucsont, amit egészen a döntőig megcsodálhattak a vendégek. 

Az idei Pickup 4X4 Fesztivált 2018. július 14-én rendezték meg a Hungaroringen, ahonnan természetesen a Duna Autó sem hiányozhatott. A rendezvény a 4x4 és pickup rajongókat hivatott elérni és összehozni, illetve lehetőséget biztosított számukra, hogy kipróbálják saját ilyen jellegű autóikat speciális off road pályán. Vállalatunk két márka 2-2 modelljét – Skoda Kodiaq, Skoda Karoq, Lada 4X4, Lada SW Cross – mutatta be az érdeklődőknek.


A hungaroringi kitelepülést követő hétvégén már Szentendrén jelent meg a Duna Autó. Festői környezetben, a Duna korzón állíthattunk egy Lada Vesta SW Crosst, valamint egy Suzuki Swiftet. Igazán színvonalas, jó szervezésű rendezvényen ünnepelhettük a Duna – ókori nevén Ister – ünnepét.
Hosszabb távú együttműködés keretében vállalatunk a Leányfalui Strand és Termálfürdőhöz, valamint a Lupa tóhoz is kitelepült. Míg Leányfalun a Peugeot 3008-at, a Nissan Micrát, a Suzuki Swiftet, a Lada Vesta SW Crosst és 4X4-et, a KIA Vengát, valamint a Használt autó divíziót mutattuk be, addig a Lupán a Peugeot 3008 mellett a Volvo XC90-et és V60-at, a Nissan X-Trailt és a KIA Sportage-et csodálhatták meg az érdeklődők.
Kollégáink és hoszteszeink minden kérdésre készséggel válaszoltak, tájékoztatást nyújtottak a kiállított modellekről és a Duna Autó szolgáltatásairól az érdeklődőknek – és utóbbiból szerencsére nem is volt hiány. Több száz Duna Autós ajándék talált gazdára az elmúlt hónapokban, amivel reméljük, nekünk is sikerült hozzájárulnunk ahhoz, hogy színesebb, mozgalmasabb legyen a nyári pihenés, vakáció.

Hasonlóan mozgalmas és sikeres őszi-téli szezont nekünk a következő hónapokra is!
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!