150
1000 KILOMÉTERES TÚRÁRA VÁLLALKOZOTT EGY NISSAN LEAF-FEL A TURBOMETAL BLOG - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

1000 KILOMÉTERES TÚRÁRA VÁLLALKOZOTT EGY NISSAN LEAF-FEL A TURBOMETAL BLOG

Az autószerető közönségnek már nem kell bemutatni az extrém videóiról elhíresült Turbometal blogot. Ezúttal egy Nissan LEAF-et kaphattak kezük közé, hogy próbára tegyék városon kívül is. A május 28-i UEFA Champions League döntőre Milánóba utaztak ki a 100%-ban elektromos Nissan LEAF-fel.


Az autósokat arról már nem kell meggyőzni, hogy városban a leggazdaságosabb és legtisztább választás az elektromos autó. Az elkészült kisfilm pedig ékes bizonyítéka, hogy az új 250 km-es hatótávnak köszönhetően már hosszabb túrákhoz is reális alternatíva és közben fantasztikus élményekkel is tudunk gazdagodni. A Nissan meggyőződése az, hogy teljes értékű családi autóként is tökéletesen megállja a helyét, és ezt az ügyfelek visszaigazolásai is bizonyítják. Az elégedett ügyfeleknek köszönhetően a világ, Európa és Magyarország legeladottabb elektromos járműve a Nissan LEAF.  A 2016-os évben július végéig 74 elektromos LEAF talált gazdára Magyarországon, mellyel a legnépszerűbb modell a tisztán elektromos járművek piacán, megőrizve a beveztése óta tartó hagyományt.
Bár a tesztautót ezúttal nem gurították le egy sziklaszirtről – amint azt egy korábbi filmjük alanyával tették – a Nissan LEAF-et is változatos körülmények között tették próbára a bloggerek.
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!