Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020. március 17-től a járványügyi kormányrendeletnek megfelelően, megváltozott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre: Márkakereskedéseink munkanapokon 8.00-15.00 között , szervizeink pedig 7.00-15.30 között tartanak nyitva. Szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük!

Fiat Új Panda Van
modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Új Panda Van

Olasz minőség.
A Panda Van az innovatív, nápolyi Pomigliano d’Arco-i gyár terméke, mely a World Class Manufacturing listáján a legjobb gyártó üzemek között található.
A stílusos részletek, amilyen a finom, mégis határozott vonalvezetés és az áramvonalas orrész a magasan elhelyezkedő lámpatestekkel, egyedivé varázsolják a modell megjelenését, ám a lényegi különbséget az a magas szintű minőség adja, mellyel ezt a gépkocsit tervezték és kivitelezték: nagy szakítószilárdságú anyagok használatával, akusztikai komforttal, finom, kézműves kidolgozással és csúcsmegoldásokkal a maximális biztonság és funkcionalitás elérése érdekében.

RAKTÉR

Tágas, alakítható és igazán funkcionális.
A Panda Van kimagaslik versenytársai közül 1 m3 –es rakterével, sima rakodófelületével, mely jelentősen megkönnyíti az áruk ki-, és berakodását. Maximális méret és hozzáférés minimális erőfeszítéssel.
A Panda Van által nyújtott lehetőségek azonban nem érnek itt véget: a rakományrögzítő fülek segítségével tökéletes biztonságban szállíthatja rakományát. Ezenkívül megrendelheti a “Cargo Box” nevezetű speciális tárolóegységet, mely a rakodófelület alatt helyezkedik el, és segítségével a munkájához szükséges összes szerszámot magával viheti, amikor csak szüksége van rá.

BIZTONSÁG

Érezze magát biztonságban munka közben is.
Utazás és munka közben egyaránt biztonságban van a Panda Van volánjánál (4 légzsák, ABS fékasszisztenssel, igény szerint ESP-vel), ráadásul igazán megbízhat a két hatékony motorverzióban, hiszen mindkettő alacsony üzemanyag-fogyasztással büszkélkedhet.
A további megtakarítás érdekében a Panda Van még eco:Drive alkalmazással is szereltfelszerelhető, mely elemzést készít vezetési stílusáról, majd tanácsokkal látja el annak javítása érdekében.

STÍLUS

Az egyszerűen nagyszerű Cityvan, a városi áruszállító.
A Panda Van imád dolgozni, és ha őt választja egy megbízható, hatékony, gazdaságos, kompakt és praktikus gépjárművet választ munkatársául.
A legújabb Panda Van hosszabb (10 cm) és szélesebb (6 cm), mint elődje, így raktere még jobban kihasználható, melyben akár hosszabb tárgyakat is szállíthat.
A Panda Van belsejében minden részletet úgy terveztek meg, hogy minden igényt kielégítsen, ami csak egy munkára tervezett gépkocsitól kívánható.


*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.

Munkatársaink

Kiss Csaba

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 439 8887

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 293 2893

Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!