Tisztelt Ügyfeleink! Augusztusban szombatonként szalonjaink zárva tartanak. Megértésüket köszönjük!

Fiat Tipo kombi
modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

FIAT TIPO KOMBI

TIPO LOGIKA Nem kell sok, hogy sokat kapjon – beleértve a gazdag alapfelszereltséget és
mindazt a kényelmet, amire csak vágyhat, megfizethető áron.
Ezt hívjuk mi Tipo logikának.

DESIGN

FORMATERV ÉS STÍLUS


A Centro Stile Fiat formatervező központ által Olaszországban tervezett Tipo kombi a funkcionalitás és az elegáns forma ötvözete a dinamikus, modern külső dizájnnal, tágas belső térrel és nagyfokú variálhatósággal, köszönhetően a számos módon variálhatócsomagtartónak és az alapfelszereltségbe tartozó tetősíneknek. 4,57 méternyi tiszta szabadság.


KIEMELKEDŐ EGYÉNISÉG


Modern, dinamikus forma: a LED-es nappali menetfénytől (DRL) a krómozott elemekkel díszített, hatalmas, vízszintes hűtőrácsig és a motorháztetőtől a tetőn át a hátsó spoilerig futó feszes vonalakig, a Tipo kombi minden részlete elegánsan, gyakorlatiasan és harmonikusan simul bele az autó általános szerkezeti kialakításába. Hogy olyan egyéniséget teremtsenek, ami nem marad észrevétlen.

 
 
 

BELSŐ

TEMÉRDEK HELY A CSALÁDJÁNAK


Praktikus, kényeztető és kényelmes Önnek és összes utasának. Még a legmagasabb számára is; mert a Tipo kombiban akár öt, 185 cm magas személy is kényelmesen elfér, a kategória élvonalába tartozó lábtér mellett.


A TÖKÉLETES AUTÓZÁS IGENIS LÉTEZIK


A kormánykerék, a pedálok és az ülés tökéletes elhelyezkedése igazán ergonomikus vezetési pozíciót teremt. Így minden egyetlen érintéssel kézben tartható.


CSOMAGTARTÓ- AZ EGÉSZ ÉLETÉT BELEPAKOLHATJA.


550 liternyi, könnyedén hozzáférhető csomagtér alacsony rakodómagassággal és csomagtérperem nélkül, valamint az átrendezhető Magic Cargo Space rendszer, amivel a csomagtartó térfogata és rugalmassága maximálisra növelhető. Nem is beszélve az előredönthető és előrehajtható hátsó ülésekről, melyekkel akár 1,80 m hosszúságú, teljesen sík padlójú csomagtér alakítható ki.


ÖT KÉNYELMES ÜLÉS KILÁTÁSSAL


Megalkuvást nem ismerő kényelem és kivitel: a Fiat Tipo kombi öt kényelmes, jó tartású, ergonomikus ülést kínál vagy szövet-, vagy eco bőrkárpittal. És akkor még nem is említettük a kategória élvonalába tartozó lábteret. Így Ön és az Ön számára legkedvesebbek tökéletes kényelemben figyelhetik az elsuhanó tájat.

FELSZERELTSÉG

POP FELSZERELTSÉG FORMATERV


 • 15” acél keréktárcsák
 • Fényezett lökhárítóTetősínek
 • Króm díszítés a hűtőrácson

Praktikus, kényeztető és kényelmes Önnek és összes utasának. Még a legmagasabb számára is; mert a Tipo kombiban akár öt, 185 cm magas személy is kényelmesen elfér, a kategória élvonalába tartozó lábtér mellett.

 
 

KÉNYELEM

 • Manuális légkondicionáló
 • Elektromos hátsó ablakemelők
 • Állítható magasságú vezetőülés
 • Hátsó fejtámlák (2db)
 • Osztva dönthető hátsó ülések
 • Elektromosan állítható és fűthető külső tükrök

BELSŐ TÉR

 • Konfigurálható csomagtérpadló

BIZTONSÁG

 • 6 légzsák (első, oldal és függöny)
 • ESC és visszagurulásgátló
 • Abroncsnyomás ellenőrző rendszer (TPMS)
 • Fix&Go gumiabroncs-javító készlet

TECHNOLÓGIA

 • UConnect pontmátrix kijelzős rádió USB és AUX csatlakozóval, 4 hangszóróval
 • A kormánykerékre szerelt rádió kezelőszervek
 • Távirányítású központi zár
 • Külső hőmérséklet érzékelő

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG

INFOTAINMENT


Ki mondta, hogy ne kényeztesse el a gyerekeit? Hagyja, hogy kedvenc zenéiket hallgassák a Deezeren vagy a TuneInen, vagy csatlakoztassák okostelefonjukat a Uconnect™ 7”HD LIVE érintőképernyősrendszerhez. Nem kell megzavarnia őket, hacsak nem akarja meghallgatni a Reuters híreit, vagy vissza nem akar találni a helyes útra a TomTom 3D térképpel. Mindezt a képernyő egyetlen érintésével. Csak nehogy vita legyen belőle!


INTELLIGENS ENERGIA


Az 1,4 literes benzinmotortól az 1,6 literes MultiJet II dízelmotorig a Fiat Tipo kombi a számos konstrukciót vonultat fel a megfelelő választásérdekében, melyeküzemanyag-fogyasztása akár olyan alacsony is lehet, mint 3,7 l/100 km.


MINDENT KÉZBEN TART


Lelki nyugalom és egyszerűség: az adaptív sebességtartó automatika révén a Fiat Tipo kombi biztonságos távolságot tart az előttünk haladó autótól; és az ütközésmegelőző opciónak köszönhetően, mely vészhelyzet esetén automatikusanfékez, ön és családja extra védelemben is részesül.

GALÉRIA


 
 
 
 
 

Munkatársaink

Kiss Csaba

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 439 8887

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 293 2893
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!