Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy december 14-én, szombaton szalonjaink: 8:00 - 18:00 óráig, szervizeink: 7:00 - 15:30 óráig tartanak nyitva.

Fiat Qubo modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Sokoldalú és igazi egyéniség. A mozgékonysággal és térrel kapcsolatos valamennyi elvárásod teljesül vele. Környezetbarát, városon belül és kívül egyaránt kényelmes és biztonságos vezetni. Kilenc színben, két különböző motorral és kétféle felszereltségi szinttel rendelhető. Számtalan felhasználási lehetőséget kínál. A Quboval a Fiat a tér szabadságát kínálja neked!

Design

Merész és eredeti karosszéria kialakítás, praktikus és barátságos belső tér. Minden helyzetben egyéni és rendhagyó.

Külső

Határozott, finom, visszafogott, mégis dinamikus vonalvezetés jellemzi.Az autó hátsó része is nagyszerű és innovatív, amely szilárd alapokon áll, de mégis eredeti és megalkuvást nem ismerő megoldásokat kínál. A külső méretei - 3,959 m a hosszúsága, 1, 735 m a magassága és 1,716 m a szélessége, a fordulási átmérője pedig 10 m-nél kisebb. Mindezek igazi vezetési élményt kínálnak ezzel a kompakt autóval. A két első oldalajtó széles üvegfelületei és a hatalmas szélvédő maximális kilátást biztosítanak. A nyíl formát idéző oldalsó ablakok a lökhárítók eredeti kialakításával párosulva oldalnézetből különösen dinamikussá teszik az egész jármű megjelenését. A szembeötlő jegyek közé tartozik az új kialakítású, "kazettás" megjelenésű nagy hátsó ajtó, a magasan elhelyezett és teljes mértékben védett stílusos első és hátsó lámpák és a beszállást megkönnyítő hátsó tolóajtók. A Qubo: 9 különböző fényezéssel és 3 féle kárpittal választható.

Belső

A Qubo maximális kényelmet biztosít. A kormánya mögött is boldognak és gondtalannak érezheti magát. Magasan elhelyezett vezetőülés, világos belső tér és jó rálátás az útra. Egyszerű, funkcionális műszerfal, minden vezérlőszerkezet és műszer - a sebességváltó kart is beleértve - könnyen elérhető. A belső tere valóban hatalmas szabad teret biztosít, ami az összecsukható, kivehető hátsó üléseknek köszönhetően a belső tér kívánság szerint alakítható, a normál 330 literestől (a kalaptartóig megpakolva, vagy 650 liter teljesen kihasználva a rendelkezésre álló helyet) akár 2500 literig bővíthető az ülések kivételével.

Munkatársaink

Kiss Csaba

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 439 8887

Koszta János

haszongépjármű szakértő
Telefon:
+36 20 366 6374

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 293 2893
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!